Jump to content

donas ar forstritas e 516


alkapone

Recommended Posts

  • po 3 savaičių...

Siek tiek galiu papasakot apie e517. del variklio- taip problema, bet tik tokia kad jis v formos ir viena jo puse daug daugiau kaista nei ta kurioje idetas temperaturos matuoklis. todel paprastai deda dar viena temperaturos matuokli i kita puse. Kita problema- termostatas, jau ne viena karta buvo kad jis uzsikerta, ir varikliui pabaiga. Todel ji isima. dar problema su skivais, daug ju yra ant "shlicu" tenka vargt kol visus perdaro, o tada jau problema baigiasi. Aisku su dalgio slankiojimo mechenizmu, butinai ziurek kad butu "schumacheris". Tikiuosi suprasi kas jis toks :lol: daug geresnis variantas nei su plunksnom.

Teko siek tiek susipazint ir su Donu. Aisku beda su ju tepalais, ir su elektronika. Bet man labiau donas prie sirdies. ir pravazumas ir bunkeris ir lenktuvai ir sraige. As rinkciausi dona.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

turim e-516 nezinau vargo nematau daliu pilnumoj nera jokiu problemu ,pries sezona viska pereinam nuodugnei tai kazkur iseina 3000-4000LT ir su dirzais atsargineis ir 150ha savo be problemu nukuliu dar ir kaimynui nulekiu kuris toky pat turi bet taiso tik kai pasirodo gedimas tai laukuos ir stovi,nu man tai visai px tas bunkeris paaukstinimus uzdejas 60cm ir isvaziuojancio visada leidziam nestovinejam,o del tu termostatu tai du gerus pagalius ykali ir gaunasi uzdaras ratas ir nieks ten nekaista

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...