Jump to content

Tonis

Nariai
  • Pranešimai

    42
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Sakiai

Tonis pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

0

Reputacija

  1. Turiu ir as. Minusai - per mazas svoris (bandysiu desiu papildomai). Jei minksta zeme - labai isisiubuoja i sonus. Bet cia manau kad nuo packer volo. Pliusai - kaina.
  2. Dar prie to pacio, Sakiuos Audrokestoj guoliai vederiui 6 eurai su PVM. Kinietiski, bet kiek pirkau ir keiciau - kol kas laiko. Kiek laikys - nezinau.
  3. Dar klausimas, o perrinkus cilindra, nereikia jo kalibruot ar pan?
  4. Sveiki, noriu paklaust, gal kas remontavo rapido cilindra pagrindini? Pradejo leist tepala. Imanoma paciam? Gal kas zino ir kaina remonto?
  5. Tonis

    žiemkenčių buklė

    Sveiki, noriu paklaust gal kas purksit KAS'a ant varpos kvieciam vietoj karbamido? Gal kas bande esat? Girdejau kad labiau degina.
  6. Nea. Tikrai ne vienintelis. Aplink mus bent du tikrai dirbo visa para.
  7. Si karta esu abiejose pusese ir zinau situacija. Reikalas tame, kad elevatorius ir dirba visa para, bet tai nereiskia kad grudus priimineja visa para. O tai vyksta del paprasciausios priezasties, jei metai sausi- viskas paprasciau ir priemimas (kaip pernai) gali suktis be perstojo. Bet jei metai slapi dazniausiai nespejama dziovint. Todel ir priemimas turi but mazinamas. Nes kiekviena elevatoriu stabdo dziovyklu darbas. Tada ir prasideda pikti veidai Va ir visa matematika.
  8. Sveiki. Gal kas zinot kur rast (arba turit) NH 8670 -8970 klaidu kataloga? Nesinori del kiekvienos klaideles klausinet. Galeciau ir nupirkt.
  9. Nieko naujo neparasysi ir nieko naujo neisrasi. Set imanoma, bet tikrai ne taip kaip priklauso. As sejau su 170 ag, 4 metru vederiu. (Trasos, dirbimas diskinis) Set imanoma, bet sunku. Kancia ir paciam ir traktoriui tuo labiau. Siuo metu seju su 240 ag. Va su situo vyksta normalus darbas. Ka tas cipas duos jei traktorius lengvas. Tas 170 irgi vilkdavo, net sokinet pradeda. Dejau dublius- geriau, bet vistiek - tai jau yra prievartavimas. Taip kad nieko naujo nepasakysiu ka ir pats zinai. Stebuklu nebuna.
  10. Tonis

    ACROS kombainai

    Dziedai, tikrai ne su puse pasaulio. Cia tik nedaugeliui kazkaip greiciau einasi As kazkaip visada galvoju, kad gamintojas daug maz zino savo produkto parametrus. Jei auto max greitis parasyta kad 180 km/h, tai tikrai nemanau kad ji gali vaziuot 300 km/h. Taip ir su tecnika turetu but (Manau)
  11. Tonis

    Pavasario darbai

    Pernai vienas gana stambus ukininkas pasejo anksti (datos nepasakysiu tiksliai, bet visi dar tik trese). Nors zeme dirbosi puikiai, nei per sausa, nei per slapia. Laukas prie kelio buvo, tai kiekviena ryta i darba vaziuodamas stebejau kas ten bus. O buvo taip, kad sudygo labai nelygiai, tokiais dryziais lopais ir pan. (sejamoji Vaderstadt). Toks ir buvo laukas nei sioks nei toks. Kalbejau su tuo ukininku. Sake ten pabandymui ta lauka sejo taip anksti. Daugiau taip nedarys. Kol zeme neisils normaliai - tikrai neses. Tai cia tik mano ir jo pastebejimai. Sekmes visiem darbuos!
  12. Tonis

    žiemkenčių buklė

    Na ssenelis parase tai ka jau senokai norejau parasyt, bet pagalvojau, kad zmones tegul dziaugiasi anksti patrese. Kam gadint nuotaika. Nors realiai tai daugiau kaip puse pinigu ismete i bala. Tiesiogine ta zodzio prasme. O kiti net sugebejo i sniega
  13. Tonis

    PLŪGAI

    Sveiki. Gal kas galetumet placiau papasakot apie galines vagos praplatintoja? Ar ant visu plugu ju yra ir kas jais prekiauja? Dekui.
  14. Neturekit vilciu, vederio 1 metrui min 50 ag reikia. Cia is patirties sakau. Jei su trasom ir dirbimu.
  15. Tonis

    claas mega 218

    Noreciau paklaust Viliaus, kokios buna "aiskios" bedos su acros hidraulika?
×
×
  • Create New...