Kestas74 Paskelbta Rugpjūčio 10, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugpjūčio 10, 2010 Sveiki, Turiu tokią problemą: bėga dyz. kuras į karterį. Esu pakeitęs dyz. pompą, tikrinau forsunkes tai viskas gerai, per alsuokli joks dūmas neina kas gali būt? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
algiuxx Paskelbta Rugsėjo 1, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 1, 2010 Sveiki, Turiu tokią problemą: bėga dyz. kuras į karterį. Esu pakeitęs dyz. pompą, tikrinau forsunkes tai viskas gerai, per alsuokli joks dūmas neina kas gali būt? tikrink kuro siurbli manau cia beda Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
zilvinasj Paskelbta Gruodžio 10, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 10, 2010 pas mane ta pati bėda variklis Perkins T6.354-4 reiks turbūt siurbli imti. Kas tuos siurblius tvarko ? Ar pačiam įmanoma gal kas yra bandes? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rolandas1 Paskelbta Gruodžio 10, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 10, 2010 90 proc kad siurblys kaltas. ten tas salnikas isena, o ypac po ziemos kai issauseja. rekomenduotina jei yra galimybe 1 kart per menesi uzvesti varikli,kad tas salnikas gautu tepalo Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
arimas Paskelbta Gruodžio 11, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 11, 2010 Ira tokia firma Panevezyje A.Povilausko imone Kadexs,bosh kuro siurbliu atstove Lietuvoij,jie juos gan sekmingai ir remontuoja, o kuras bega i karteri nuo senatves. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti