Jump to content

Kirgistan risimo aparatai


zygfredaz1

Recommended Posts

Sveiki iskilo beda turiu presa kirgistan presas kaip presas suspaudimas emimas puikus , tik va kame beda man visada nutraukia sniura buna 10 kitku geru ir 3 blogos ir taip visada ... nebezinau ka daryti cia su juo zinau kad i juos dedasi kitokie aparatai turejau kaimyna su kitu aparatu ejo be problemu , gal kas turi parduoti ?>? ar bent zinot ? modelis kirgistan ppl-f-1,6em

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

:lol: Visos problemos issprestos jau ji turiu 5 metai bet viska isnagrinejau ir stai problemas radau ju buna daug , gakiu viena is ju pasakyt buna taip jei bare daug sieno tj kai jis griebia daug o kitka daro tokia kokia jus uzstatot tj va jis suspaudzia tokia kitka o joje daug sieno tai kaip presas eina atgal sienas nelieka suspaustas o jo dalis irgi gryzta atgal taip sienas numauna sniura nuo kabliuku :)

daug kas krusasi bet visu pirma reikia pakeist adatu rolikiukus i didesnius (nusiperki metalo issitekini ir vsio ) poto sniuras kur eina rolikiukaip ne adatu , reikia juos taip atpoleruoti arba pataisyti (apvirinti ir istekinti ir issveisti su svitriniu ) jeigu to nepadarote sniuras kliuva ir taip yra nutraukiamas :) cia tik kelios problemos ju yra ir daugiau :eusa-snooty: bet siu issprendimas gali padeti :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...