Jump to content

Triušių ligos


zitule27

Recommended Posts

Aš Opticlox naudoju akims, jei pradeda pūliuoti ar traiškanoti. Labai gerai veikia, užtenka vieno patepimo, ir nebrangus, gali pabandyti, jei praplovimai nepadės.

Ačių už patarimą. Būtent šis vaistas mumš pagelbėjo :icon-smile: Apatinis akies vokas das patinęs, bet jau nedaug. Matosi gana giluš įdrėskimas. Bet bičas jau linksmas, pateles myli :icon-smile:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Slogos profilaktikai druska labai gerai.

Man vienas triusiukas pradejo biski ciaudet. Duodu spygliuociu,buvo praeje, o dabar vel. Kaip ta druska reikia duoti? Kokiu pavidalu? Ar ta laizoma, kur reklamuoja, ar paprastos uztenka? :)

Mano 2 triušiokam (3mėn) sloga prasidėjo. Tai vet.vaistinėj pasiūlė suduot nuo kirmint vaistų. Ėmiau visiem ilgaausiam ir vakar sugirdžiau vakar. Lauksim rezultatų :icon-smile:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Na jo ziuriu rimtai cia visus miksomatoze riecia i ozio raga, tai kas mano akseleruotu triusiu veislei noresit :) siemet nei vieno neskiepyjau ir neivienas nesirgo :icon-wink: ,

o jei kas turit graziu pateliu ir susirgo pasilikit jei prasirgs tai tada nebeturesit vargo nei skiepyti nereiks nei sirgs miksomatoze ju palikuonys.

Jau prabėgo pora metų po šito jūsų pasisakymo. Noriu paprašyti pasidalinti pastebėjimais: ar nebandėt jų skiepyti, ar persirgę triušiai daugiau nesirgo, o kaip jų vaikai? O kaip naujai įsigyti triušiai? Ar jie neužsikrėtė?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Jei tai tikrai cisticerkozė - pūslelių gali būti ir ant kepenų, jų gali būti nemažai, sankaupos primena vynuogių kekę. Gali būti geltos požymių, skerdenėlės liesos. Vidaus organus reikia utilizuoti, o skerdeną naudoti termiškai apdorojus. Jei virių (pūslelių) matoma ir raumenyse - utilizuoti visą skerdeną.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki, pries 11d. paskiepijau triusius "pestorin mormix", paskutinem dienom pastebejau kad viena triuse blogai jaucias, numete svorio, sunkiai kvepavo, bego isskiros. Ir kuo tolyn tuo blogyn. Kad nesikankintu numusem. Isskrodus, pamatem, beveik tuscia zarnyna, inkstai be vizualiu pakitimu,balzganos kepenys, tulzies pusle buvo pilna tamsaus skyscio, o prapjovus krutinpleve, visa krutines lasta buvo pilna balzganos skistos koses. Is plauciu, praktiskai nieko nelike.

Niekad nebuvom su tuo susidure.Kas tai? Maras?

Ar galejo vakcina itakoti jo atsiradima?

post-11540-14152181789_thumb.jpg

post-11540-141521817894_thumb.jpg

post-11540-141521817898_thumb.jpg

post-11540-141521817902_thumb.jpg

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...