Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
Kaip pirmokams šiame reikale, labai jau neaišku, kas prie ko. Mano vyrui, apskritai tokie nekliuvo, man asmeniškai, kiekviena ropele su leisgyviu dugniuku, jau pergyvenimas. Dar norejau paklausti nuorodoj, dezele apdorotu, ar teisingai mes kotelius pjiaunam, ar turi ilgis kokia itaka?

Iš nuotrauku matyti kad per vėlai nukasti ir stipriai pažeisti ligu tokiu sėklai nepalikčiau. Aš kotelius pjaunu 1cm ilgio,i maišus lengviau sudėti ,kotelio ilgis turi itaka sandėliavimui,trumpi koteliai mažiau vietos užima,apie kitokia itaka neteko girdėti.

Paskelbta
Sveiki,

Kadangi šiemet jokio žieminių derliaus neturiu, visi 100% iššalo, norėčiau nusipirkti ~15kg. žieminių česnakų sodinimui, gražių ir stambesnių.

Lauksiu pasiūlymų į pm.

Ačiū.

Gal kam vasariniu reikia cesnaku? :)

Paskelbta
Ačiū už atsakymą, gal galima plačiau, ar labai čia blogai, ar gydoma, ar viska sukrauti į kruvą ir padegti?

Jai kiekis nedidelis,ne kelios dešimtys kg,suvartokit patys sveikatai nepakenks, sveika sėkla nusipirkit ir prieš sėjima pabeicuokit.

Paskelbta

Pas mane neblogi užaugo, jei kas nori sėklai. Vidutiniškai skersmuo 6-7cm.(rekordas 9cm). Svoris apie 120gr. Skiltelių skaičius vidutiniškai 9-11. 50kg sėklinių tikrai bus, gal ir daugiau.

Paskelbta
Pas mane neblogi užaugo, jei kas nori sėklai. Vidutiniškai skersmuo 6-7cm.(rekordas 9cm). Svoris apie 120gr. Skiltelių skaičius vidutiniškai 9-11. 50kg sėklinių tikrai bus, gal ir daugiau.

jei cesnakas turi tiek skilteliu vadinasi jos isauge bus neviename vainike o seklai tinkamos tik is issorinio vainiko

Paskelbta

jei cesnakas turi tiek skilteliu vadinasi jos isauge bus neviename vainike o seklai tinkamos tik is issorinio vainiko

Būtent tiek yra išoriniam vainike. Aš skaičiuoju neišlukštenus galvų.

Paskelbta

Būtent tiek yra išoriniam vainike. Aš skaičiuoju neišlukštenus galvų.

Tai čia apie vasarinius kalbat?Kiek teko susidurti su žieminiais visi turėdavo viena eile skilčiu ir nuo 4iki10 skilčiu . :eusa-think:

Paskelbta
Kaip su vasariniais česnakais, ar turit kas? ir po kiek išdrįstumėt parduoti? Skelbimuose dar jų nesimato

Savo vasarinius nukasiau daug dideliu užaugo.Smulkius po 20 lt\kg,stambesnius po30lt\kg parduodu, perka.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...