Jump to content

PAMASTYMAI


sonatakap

Recommended Posts

Mūsų pernykštis našlaitis tai ilgą laiką nesuprato ar jis berniukas ar šuniukas ar ėriukas .Avių tai visai nepaisė -ėjo kur norėjo ,o norėjo daugiausia kambarin su vaikais ,bet pabuvo kartu tvarte kurį laiką su avim tai dabar jau nėr problemų .Po to dar jam draugė atsirado neužilgo.Kitos avys jo neskriaudė ,bet jis prie jų ir nelindo. O šieip tos avys ir buvo pas mus 11-mečio išmislas .Aš tai buvau labai prieš ,galvojau ,kad tai tik užgaida vaiko ,kuris gyvūnus myli ,bet buvau neteisi.Jam dabar13 ir man neteko tom avim rūpintis ,o jų jau 20 pasidare .Jau ir baronų teko parduoti-vėlgi pinigai tam kas rūpinasi ,taip vaikai sužino ,kad pinigai ant medžių neauga .

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Na aš pati tai nežinau ar norėčiau kad mano vaikai liktų kaime.pati mindau molį visą gyvenimą žinau skonį.Gerai kai pasiseka ,bet būna ir kitaip kartais.Mano sesuo patekėjo į Vilnių iš kaimo -vargo nemato.Raigardas šaunus vaikis lanko muzikos mokyklą -turi absoliučią klausą-mokosi neprastai.Vakar turėjome tokį atsitikimą.ėriavosi viena naujokė ir nepripažino savo ėriukų .Bandėm visaip ,bet net laižyti nėjo jau matėsi ,kad nežiūrės.Tai Raigis juos surinko į dėžę -namo .Aš tą avį pamelžiau ,sudavėm krekenų -nu gyvi dar šendien.Stebėjau kaip jis elgiasi-pas jį nėra nei pasibjaurėjimo jokio -juk ta avis buvo ką tik apsiėriavusi.be to šalta ,kiti vaikai namie ir nesuko galvos ,o tas ten lakstė kas pusė valandos žiūrėt kas vyksta.Sakau gal jo čia ir arkliukas-visgi jau treti metai taip ir dar nenusibodo.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Tikrai saunus vaikas. Matosi tikrai kad myli gyvunus. Toli eis man regis jusu vaikas. Svarbiausia ziureti kas bus paauglystes metu arba atsibos ir numes viska arba dar labiau nores tuom uzsiimti.

Kad ta pauglystė jau prasidėjusi ir ne jam viemam.Jie yra 3 pametiniai broliai,bet jau tokie skirtingi . Raigardas pirmas pradėjo avis laikyti ,tada Augustas ožkų užsimanė .Tai dabar bando vienas kitam įrodyti kuo avys ar ožkos geresnės ,bet Augustas kažkaip nesieja savo planų su kaimu .Jam daugiau tai hobis skirtingai negu Raigai,jis tikriausiai mane į avį iškeistų.Geriausiai tai Juventui .Jis nelaiko jokių gyvūnų ,sakė norėtų driežo ,kuris pats sau maisto susiranda,bet jis neturėtų kada ir rūpintis,nes vienu metu 3 vietose gali būti.Kad hormonų audros nesiaustų ir nesukeltų nepatogumų visi lanko muzikalkę ,groja pianinu ,taip pat solfedį ir chorą ,tai kas antrą dieną grįžta 5 namo ,tada šeriasi ,tada pamokos, malkos ,tada tėvas grįžta iš darbo .Su tuo pabendrauja ,kartais pasipeša visi tada gauna nuo manęs ir vakaras ateina.Krūvis toks dėl to, kad mūsų nuomone ,jei jaunas žmogus nedaro vieno tai būtinai daro kitą.Jei nebus vienoj vietoj ,tai atsiras kitoj, o ta kita vieta ne visada būna tinkama būti. :):):)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

O jūs ,kaip prižiūrite savo gyvulius ,ar savo jėgom ar samdot ką nors?Įdomu būtų sužinoti ,kiek avių be pagalbos iš šalies įmanoma išlaikyti,visviena reik ganyti ,kad ir su elektriniu piemeniu-visvien tai prarauna kur tai tvert reikia,o šienas dar?Pasidalinkit kasdieniais rūpesčiais ir darbais.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...