Jump to content

zieminis rapsas


Algis...

Recommended Posts

Rapsas atrodo kaip gyvas :)

Atrodo kaip gyvas, bet neaišku ar gyvas :) rapso kvapas panašiai kaip kopūstų tai gal gyvas :icon-rolleyes:

ne gatavas,ne gatavas ;) pernai netokiu prisiziurejes buvau ir sakiau kad tikrai pipiec,o buvo kuo graziausias,atzele is saknies taip kad nenukabinkim nosies :D

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Cia typo pats kalusi ir pats atsakai :) Caryx veiklios medziagos metconozolas ir chlormekvatchloridas , zodziu nieko naujo tik juventus ir cikocelio misinys atatinkamomis proporcijomis na dar kokio PAM ar aliejaus prideta del lapo padengimo. As pernai pamaisiau folikuro ir cikocelio tad kaip ir su caryx gavosi , bus matyt pavasari (jei dar gyvas bus po salciu).

Apie Mospilana tai jokia cia naujiena , sis preparatas jau is seniau buvo naudojamas soduose . Keista , kad ivardini kaip naujiena o dar keisciau , kad Mospilanas yra neokotinoidu klases kuri siemet yra uzdrausta.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

ar tiesa jog vasarinio rapso seklos kaina jau dabar kosminė

na tikrai netiesa kad kosmine, linijinės veislės rapsai nuo 13Lt/kg iki 16Lt/kg +pvm, is Vokietijos apie 22lt/kg + pvm, tik hibridines veisles rapsai brangesni is užsienio ;) aš lapkritį už Fenja mokėjau po 20 lt/kg + pvm, o dabar 16 lt/kg aisku buvo beicuota Cruiser OSR :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

ta ką ten tie kustodijos gudručiai rašinėja http://www.kustodija.lt/index.php/lt/in ... io+daugeja

O ko cia nesuprast, kazka rasineja apie atsejimus kas apsimokas kas nea (cia jau kiekvienas ukininkas zino tas galimybes atsejimo ir kuo geriau). Apie dirvos erozija kuri vyksta visa laik, pamate, kad zeme sniegu neapdengta ir pradziuvus dulka, jiem jau sokas atrodo pirma kart pamate toki reiskini :eusa-think:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...