Jump to content

povu auginimas


mantukass19

Recommended Posts

idomu gal kas laikote povus?labai grazus pauksciai.papasakokite kaip juos priziurit veisiat ir pan? :icon-wink:

Laikem daug metu, bet dabar dziaugiuosi atsikrates. Nepazystu padaro su bjauresniu charakteriu. Paukstis grazus, smalsus ir ... piktybinis. Jei sode prazydo pirmosios tulpes, jam reik nuskabyti, braskes nulesti, gelynus iskapstyti. Ivaziavo nematyta masina i kiema, tai jam butinai reikia uzsokti ant stogo ir nagais subraizyt. Pasistatai masina po medziu, tai jam reik butinai virs jos isitaisyti ant sakos nakvynej ir visa apsikt per nakti. Pasistatai po kitu medziu, tai padla ten perskrenda. O kas blogiausia, tai jis labai "zlopametnas" - jei atrasai p-dako, geriau neatsuk jam nugaros, nes nepajausi kaip jis tau uzsoks ant sprando. Kenciau, kol mazu vaiku neatsirado, bet paskui nusprendziau, kad geriau nerizikuoti, dar kokia aki vaikui ismus, tai atidavem cholera.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

nu tikrai geras,seip gyvu ju nemates o is foto tj tikrai grazus pauksciai,bet kad turi tokiu trukumu tj siaubas,gal kiekvienas paukstis skirtingas :icon-rolleyes::D gal kas gyvena vienkiemy neblogai toki sarga turet.o jai kaime gyveni,jauciu kaimynai gali pasidarbuot: rast pova aukstyn papais gulinty iskabintom akim ir istampytais viduriais :icon-eek::lol::lol::lol:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 mėnesių...
  • po 11 mėnesių...

Mes auginame povus jau dug metų. Ir tikrai įpratome prie jų. Jie gyvena su vištom, vasarą vaikšto uždengtam dideliam tinkliniame voljere. Pirmus metus vaikščio laisvai, tai beveik kas vakarą reikėdavo ieškoti ir prašyti, kad nuliptų nuo stogo. Šiuo metu turime vieną povą ir dvi poves. Kasmet 05-06 mėn. padeda kiaušinių patelės , taio visus padedame vištom perėti, :D o vištos išperi poviukų. Pauginame ir parduodame. Ne kur gi juos padėsi.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 9 mėnesių...
  • po 1 metų...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...