Jump to content

Kombainas nedideliams derliams


Miescionis

Recommended Posts

Na cia visi klausia tai ir as paklausiu. kitiems metams pradejau ieskot kombaino. Na pas mane laukai po 30 - 40 ha, bet 10 km viens nuo kito, isvezimui stovi furos, laukai prie keliu, bet kombainas turi pasiekt ispilt i 3.5m auksti. Derliai siaip sau - ir planuoju tokius laikyti - na 2 -3t/ha max. Ar yra greiciau nei 25km/ha vaziuojanciu kombainu??? nu bent kokia 40 km/ha

dabar ziuriu i 300 AG NH TX 68 su 9 m kederiu - 12 m senumo.. Mano elementariu supratimu, man reikalingas aparatas su kuo didesniu kederiu, bet nebutinai su labai daug AG, sakykim idealiai galvoju butu kokia 12 m kederis ant 300 ag.

siemet pjovem su Claas 116 CS 278 AG, tai pati kulimo sistema labai patiko, nes ir iskulia gerai ir visai nereikia reguliuot galima sakyt. Bet 6.6 m kederis per mazas tokiam kombainui prie 2 - 3t/ha derliaus.

tai va, kaip manot i ka reiktu ziuret? imciau net ta pati 116 CS su 12 m kederiu :) manau jei kulia jis 6t/ha laukus tai jei pas mane 3t/ha su 12 m kederiu tikrai be problemu pavaziuotu? gal yra kas daro ilgus kederius prastesniems derliams?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Neisizeisk , bet kuldamas 2-3t/ha su 12m pjaunamaja (i Lietuva tokiu kolkas niekas neveza) vargu ar pavyks kokibiskai nupjauti nes prie tokiu derliu lauku tikrai neissiligini idialiai. 9m jau kitas reikalas, gali ir atskirai nusipirkti prie to pacio claas 116. Kas liecia transportini greiti tai nauji praktiskai visi turi 30km/h bet ne daugiau (saugumo sumetimais). Neisivaizduoju kaip suvaldyciau savaji caseih lekianti 40km/h, 30km/h pats tas.

Beje buvo gaminamas toks modelis MDW Arcus su 40km/h greiciu tik jam vairuojami ratai priekiniai. http://www.konedata.net/MDW_Arcus.htm

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...