Jump to content

Galvijų apskaita internete


untitled

Ką manote apie šią idėją?  

21 nariai balsavo

  1. 1. Ką manote apie šią idėją?

    • Puiku! Jau ir aš parašiau savo nuomonę
      3
    • Laukiau, laukiau ir pagaliau sulaukiau :)
      3
    • Gerai! Žiūrėsim, kas iš to gausis
      12
    • Ai, tegul kuria
      0
    • Ką čia dar sugalvojo!?
      3


Recommended Posts

  • po 3 savaičių...

Nebloga įdėja dėl apskaitos.Grynaveisliams galvijams manau tai ypač aktualu bet gal praverstų ir paprastiems kad išvengti kraujomaišos ir gerinant genetiką siekti gerų rezultatų:aukštų primilžių,geros išeigos ir kokybės skerdenų.

Na o pradžiai keletas įdėjų.Reikėtų daryti taip kad atsidarytų gyvulio kortelė(panašiai kaip popieriniuose šuns kilmės dokumentuose),gyvulių dokumentų nesu matęs...iš tos kortelės turėtų būti padarytos aktyvios nuorodos į tėvų ,senelių,prosenelių korteles...

Kiekvienoje gyvulio kortelėje kuo daugiau konkrečios informacijos kurią vartotojas pats galėtų įvesti:(pvz.mėsiniams galvijams)gimusio svoris;ar sunkus veršiavimasis buvo;nujunkytos svoris;metinio svoris;parduodamo svoris.Galbūt net būtų galima įvesti kokiomis ligomis galvijas sirgo ir kokie vaistai naudoti.

Visa sistema galėtų veikti duomenų bazių pagrindu bet reikalavimas turėtų būti toks kad jos valdymas būtų kuo paprastesnis ir prieinamas visiems vartotojams.

Žodžiu manau kad kūrėjas turėtų suprogramuoti taip kad kievienas vartotojas pats galėtų įvesti ir apdoroti duomenis o adminas tik rūpintusi svetainės veikimu.

Dar būtų naudinga kad automatiškai paskaičiuotų bandos SGV(sąlyginius gyvulių vienetus),kad būtų galima atsidaryti pilną bandos sąrašą,arba įsijungus filtrą(sakykime norime išrinkti tokio buliaus reproduktoriaus vaikus)-išmestų pilną to buliaus vaikų sąrašą pagal atskirus konkrečius metus.

Ką kiti mano :icon-question:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...