azizas Paskelbta Kovo 28, 2011 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 28, 2011 o kaip ta raugima padaryt Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Lolita Paskelbta Kovo 28, 2011 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 28, 2011 o kaip ta raugima padaryt[/quotPaimt patogią talpą[patogiausia statinę] nuo pusės iki 2/3 pripildyti turtu ir iki pilno užpildyti vandeniu.Gerai būtų kad atšiltų-šilumoje geriau rūgsta,permaišant karts nuo karto[kai nustoja skirtis dujos].Pasibaigus rūgimui pamaišant semtis į tarą praskiedžiant[kaip medžiam1/15ar 1/10] lieti nuo kamieno per lajos plotį[estetikai gal į griovelį po to jį užžeriant]. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Jotvingis Paskelbta Kovo 28, 2011 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 28, 2011 o kaip ta raugima padaryt[/quotPaimt patogią talpą[patogiausia statinę] nuo pusės iki 2/3 pripildyti turtu ir iki pilno užpildyti vandeniu... Tik pasiruošk įpatingam aromatui , čia jau ne galvijų mėšlo raugas Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti