Jump to content

Kaip paskatinti miestelėnus vartoti lietuvišką produkciją?


Martens

Recommended Posts

Turime idėją, kurią bandome įgyvendinti. Norime padėti dar lengviau Lietuvos kaimiškai maisto produkcijai pasiekti miesto žmogų. Šiai idėjai įgyvendinti mes norime rasti kuo daugiau kaimo žmonių, kurie būtų pasirengę parduoti savo gaminamą produkciją miesto žmogui.

Bandome visokiais būdais ieškoti tiek smulkių tiek stambių ūkių, kurie galėtų ir norėtų nemokamai reklamuoti savo produkciją mūsų kuriamame Lietuvos ūkininkų žemėlapyje.

Padėtis visiems žinoma, smulkus verslas, smulkūs ir vidutiniai ūkiai sunaikinti oligarchinių struktūrų, arba baigia išnykti. Su jais nyksta ir lietuviško maisto tradicijos, kartu ir visa kultūra. Mums tai nepatinka todėl nusprendėme kiek leidžia jėgos pasipriešinti šitam procesui.

Subūrėme komandą iniciatyvių žmonių. Kuriame socialinį portalą www.manskanu.lt

Kalbėsime aktualiomis temomis. Mūsų moto yra-Esi tai ką valgai. Publikuosime straipsnius apie maisto priedus, kurie dedami jog išlaikyti maistą nepasenusį kuo ilgiau, rodysime šokiruojančią video medžiagą apie tai kaip pramoniniu būdu yra gaminama produkcija. Taip pat kalbėsime apie sveiko maisto ypatumus, nesveiko poveikį mūsų sveikatai. Norime jog žmonės suprastų tikro maisto vertę... Turime dar daug idėjų, kurias puoselėjame įgyvendinti.

Kaip atsakymą į šias aktualijas mes siūlysime Lietuvos ūkininkų žemėlapį. Kad žmogus, paskaitęs ir pažiūrėjęs mūsų puslapį ne tik pasipiktintų, bet ir gautų pozityvų sprendimą. Žemėlapis paprastam miestiečiui padėtų žinoti, kur jis gali įsigyti produkciją tiesiogiai iš kaimo žmogaus. Visiems iki gyvo kaulo įgriso peraugę prekybos centrai siūlantys trečiarūšę produkciją "Kosminėm" kainom.

Gal galėčiau paprašyti šiai idėjai plėsti kažkokios tai naudingos informacijos iš Jūsų?

Pagarbiai

www.manskanu.lt

kolektyvas

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Svečias
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...