Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
kiek laiko uzima siu dokumentu sutvarkymas norint statyti sandeli grudams, gal teko kam susidurti

puse metu garantuotai. Labiausiai priklauso nuo projekto ruosimo ir architektu tarnybos darbo :D

Paskelbta

Taip labai daug priklauso nuo projektuotojo, mano atveju popierizmas užėmė apie 2 mėnesius + dar 2 mėnesiukai ir galutiniam rezultate sandėlys jau stovi :icon-cool: Lieka tik atšilus orams vidų išbetonuoti.

Paskelbta

pas arhitekta radau man tinkanti statini jis ji pritaike man ir surinko leidimus.Viskas truko apie du men.ir trys savaites statybu darbai Manau jaigu pas arhitekta rastum sau tinkama, tai pakoregavimas ilgai trukt neturetu

Paskelbta
pas arhitekta radau man tinkanti statini jis ji pritaike man ir surinko leidimus.Viskas truko apie du men.ir trys savaites statybu darbai Manau jaigu pas arhitekta rastum sau tinkama, tai pakoregavimas ilgai trukt neturetu

tai gal lengviau pas irangos pardavejus paprasyti kad duotu, arba pasakytu pas ka state ir pagelbetu susitariant del projekto gavimo.

Paskelbta

gal kas galite rekomenduoti architekta tokiam darbui? Reikia grudu boksto pamatus paskaiciuot. Projektavimo salygas per menesi isdave, o is projektuotoju tik lzukt sutiko daryt... Tad jei kas galit pagelbet i pm please :) :)

• po 11 mėnesių...
Paskelbta
gal kas galite rekomenduoti architekta tokiam darbui? Reikia grudu boksto pamatus paskaiciuot. Projektavimo salygas per menesi isdave, o is projektuotoju tik lzukt sutiko daryt... Tad jei kas galit pagelbet i pm please :) :)

SVEIKI ,atlieku pamatu skaiciavimus,projektuoju konsultuoju TEL 861035033 Pagarbiai Petras Juknius

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...