Jump to content

PAŽINTYS (ieškau draugės su rinktuvine priekaba)

Recommended Posts

Paskelbta
Kam 81559126f4ec6cb5e6c4a617ec94296e.gif

skleroze buna dvieju rusiu:

1-virsutines dalies skleroze, apie ja visi zinom

2-apatines dalies skleroze, tai kai virsutine dalis atsimena, kad reikia moters, o apatine neatsimena kam :D:D:D

Paskelbta
Kam 81559126f4ec6cb5e6c4a617ec94296e.gif

skleroze buna dvieju rusiu:

1-virsutines dalies skleroze, apie ja visi zinom

2-apatines dalies skleroze, tai kai virsutine dalis atsimena, kad reikia moters, o apatine neatsimena kam :D :D :D

Kadangi 2 varijantas dar ne sklerozės stadijoj vadinas atsakymas aiškus :icon-mrgreen::icon-mrgreen::icon-mrgreen:

Paskelbta
verslo vadyba praktiskai uzsiimineju :D

dyrai, kad nera sleroze, tai dar neirodytas fakatas :D:D

ateina 70m senalis pas gydytoja

-daktare, beda su moterim nieks nebesigauna

daktaras:

- na nera ko noreti, amzius vsgi

- prie ko cia amzius stai mano kaimynas 75m, o sake, kad dar du kart per nakti padaro

-isiziok, parodyk liezuvi, aha, gerai, na nematau ne vienos priezasties del ko ir tu negaletum taip sakyti

:lol::lol::lol:

Paskelbta
verslo vadyba praktiskai uzsiimineju :D

dyrai, kad nera sleroze, tai dar neirodytas fakatas :D:D

daktaras:

- prie ko cia amzius stai mano kaimynas 75m, o sake, kad dar du kart per nakti padaro

-isiziok, parodyk liezuvi, aha, gerai, na nematau ne vienos priezasties del ko ir tu negaletum taip sakyti

:lol::lol::lol:

pabaiga turetu buti kitokia

daktaras:

-isiziok, parodyk liezuvi, nematau ne vienos priezasties kodel ir tu negaletum patenkinti :romance-hearteyes:

Paskelbta
nu jau tik, musu nebutu, tai kazi i ka atsiremtumet, ka valgytumet, kas visas nesamones istaisytu ir kas jus kominius namo parvilktu :)

Sorry, deimanteli, tai būčiau tikrai ne aš :icon-wink: Ne tam mes moterys sukurtos (kad valgyt darytume ar namo komos būsenos kažką tempti) :icon-wink: . Juk vyrai stiprioji lytis, patys turi sugebėti tokius kasdieninius darbelius padaryti.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...