Jump to content

Recommended Posts

• Atsakymai 177
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

Paskelbta

aš irgi manau, jei padargas dar gyvas, ir kaina geresne uz kitas (iskaiciuojant ir naujas dylanacias dalis) tai kodel gi ne. Kiek pamenu kongskilde graziau dirbo nei laumetrio ;)

Paskelbta

aš irgi sakau kad kongskilde geriau dirba ir grumstus geriau sutarso, bet kainos daro savo ;) jei daug cukriniu augini tada apsimoka kongskilde, jei mazai, daugiau prazuji su lietuvisku :icon-cool:

Paskelbta
aš irgi sakau kad kongskilde geriau dirba ir grumstus geriau sutarso, bet kainos daro savo ;) jei daug cukriniu augini tada apsimoka kongskilde, jei mazai, daugiau prazuji su lietuvisku :icon-cool:
Apie naujus kalbat ar devėtus? devėti kažkaip skistokai atrodo.. :icon-confused:
Paskelbta

kaip čia pasakius, atsimenu dar pienburnis buvau, taio tevas atsimenu labai gyrė ji, kad labai gerai paruošia cukriniam dirvą, o kaip dabartiniai tai nežinau

Paskelbta
kaip čia pasakius, atsimenu dar pienburnis buvau, taio tevas atsimenu labai gyrė ji, kad labai gerai paruošia cukriniam dirvą, o kaip dabartiniai tai nežinau
Gal tik taip atrodo bet tie devėti skistoki ypač voliukai ...bent lyginat su lietuviu darbu...
Paskelbta

Nebandes as koskidles tad nieko blogo pasakyt negaliu.... Bet rudeni kai reikejo sudirbt sunku priemoli tai tuos luitus neisivaizduoju kaip tie voliukai atlaikytu..... Lietuviski atlaike... negaileta metalo bet tvirtai padaryta :icon-wink:

Paskelbta

Jau rasiau Geny 3,6 su bielkiu tampau greitis germinavimo 14km/h zemes apie 50 hektaru tai primesk kai 2 kartus germinuoji tai iseina apie 100ha per sezona nors vien siemet ziemkienciam kol paruosiau 3-5 kartus germinavau. Tvirtas aparatas..... galiu galva del jo guldyti :icon-rolleyes:

Paskelbta

nepavyko nutaikyt grazaus oro suarimui tai su overumu suverciau luitus kur molis tai ten ir teko sukinetis stebuklai kaip jis nesuluzo.... Bet dbr savo kailiu ismeginau kad tikrai tvirtas daigtas

Gali imt ant isimokejimo be problemu pas juos :icon-wink:

As kai pirkau tai germinatorius buvo pagamintas kitam ukininkui tai tas ukininkas sako puse kainos dbr kita puse po pusmecio tie kaip ir sutiko... Bet as atvariau su tevu pakalbejom apie kainas tai sakau davai chebra gaminkit ir man tas sako va matai yra pagamintas uzsakytas bet jei ryt atvezi bapkes gali temptis i namus taip ir buvo kita diena bapkes nuveziau ir ta pacia diena parsivarem ji su bielkium beja nuolaidele padare chebra :icon-wink:

Paskelbta

jie daro pagal uzsakyma... Gal ir pamatysi pagamintu nezinau. bet kai as pirkau buvo 3 pagaminti ir visi jau parduoti :icon-wink:

Nebijok vertas tikrai o kai pamatysi koks remo storumas suprasi.... geriau pasiskambink ir pasakys ar yra pagamintu pasiziuret :icon-wink:

Paskelbta
nepavyko nutaikyt grazaus oro suarimui tai su overumu suverciau luitus kur molis tai ten ir teko sukinetis stebuklai kaip jis nesuluzo.... Bet dbr savo kailiu ismeginau kad tikrai tvirtas daigtas

Gali imt ant isimokejimo be problemu pas juos :icon-wink:

As kai pirkau tai germinatorius buvo pagamintas kitam ukininkui tai tas ukininkas sako puse kainos dbr kita puse po pusmecio tie kaip ir sutiko... Bet as atvariau su tevu pakalbejom apie kainas tai sakau davai chebra gaminkit ir man tas sako va matai yra pagamintas uzsakytas bet jei ryt atvezi bapkes gali temptis i namus taip ir buvo kita diena bapkes nuveziau ir ta pacia diena parsivarem ji su bielkium beja nuolaidele padare chebra :icon-wink:

Gal pas juos taip nuolat...nes kai pirkom pusbroliui tai lygiai tapatį papasakojo sako jei babkės ryt tai kitam kuris prašė palaukti pagamins vėliau.. :D O šeip tai tvirtai padryti.. :icon-wink:

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...