Jump to content

Recommended Posts

• Atsakymai 118
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

Paskelbta
toki turejo pasidares vienus metus pabande tai kitais jau kiek maciau tik ismetimus lygino

žemelė ivairi tik ne molije

molije reikalingas kultivatorius išmetimus lyginu su diskinėm lėkštėmis be galinės dalies

Paskelbta

Labai norėtųsi gal ne fotkės, o paprasčiausio brėžinuko, jei kas turite pasigaminę tikrai vykusį balkį. Iš sovietinių man patiko VP - 8, bet agregatas buvo jautrus akmenims. Du kart pravažiavus, laukas atrodydavo nuostabiai.

Logiška išvada: jo darbiniai elementai turi būti iš tvirtesnio metalo.

• po 2 savaičių...
  • po 1 mėnesio...
Paskelbta

nuotraukos nemoku nei įdėti ,bet pats pasidariau lygintuvą ,nusižiūrėjau nuo orginalo,paiimi metalą mano 4 metrų 100 ant šimto ir apačioje privirinau linges ,po 20 centimetrų ilgio gazelkos ir kas 10 centimetrų , dvi metalo sijos ,vienos lingės vieną kryptimi kitos kitą kryptimi,tarp sijų iš to pačio metalo po 1 metrą ir jas tarpusavy suvirini,o gale germinatoriaus spyruokles kas 10 centimetrų ant mažesnio keturkampio dariau keturiu metrų nes mano nelankstomas ,kad pravažiuočiau o mano ir laukai nedideli ,pavasari gerai išlygini ir su juo kai lygini jis dirvos neišdžiovina ,tai kur gerai suarta tai ir kultivatoriaus nebereikia :D

Paskelbta
nuotraukos nemoku nei įdėti ,bet pats pasidariau lygintuvą ,nusižiūrėjau nuo orginalo,paiimi metalą mano 4 metrų 100 ant šimto ir apačioje privirinau linges ,po 20 centimetrų ilgio gazelkos ir kas 10 centimetrų , dvi metalo sijos ,vienos lingės vieną kryptimi kitos kitą kryptimi,tarp sijų iš to pačio metalo po 1 metrą ir jas tarpusavy suvirini,o gale germinatoriaus spyruokles kas 10 centimetrų ant mažesnio keturkampio dariau keturiu metrų nes mano nelankstomas ,kad pravažiuočiau o mano ir laukai nedideli ,pavasari gerai išlygini ir su juo kai lygini jis dirvos neišdžiovina ,tai kur gerai suarta tai ir kultivatoriaus nebereikia :D

mano ir taip pat panasiai tik sitais metais nusipirkom akecias ir gale prisidejom :lol:

Paskelbta
as tai dariau is 5 metru begio gale prikabinau akecias sunkiasias5 ir viskas. ir laukas islyginimas gan normaliai pavasari idealiai rudeni sunkiau bet cia jis man reikalingas tik aplygint kiek galima o visa darba atlieka germinatorius :icon-wink:

viliau, butum dares kitaip, germinatoriaus nereiktu....

Paskelbta

Pakartosiu retai beuzsukancio kolegos zodzius,

Nr 1 yra kokybiskas arimas tada nereikia jokiu balkiu ir pan, uztenka su akeciom kad dregme neisgaruotu nutraukt.

Pas mus kai susirgo visi balkiu liga tai po jo su sunkiom akeciom sedavo, tai ir derlius prastas ir zoliu ypac varpucio anuo neversi.

Paskelbta

geriausia valke sunkiose dirvose tai jei prie mtz82 tai du balkiai H formos 4m suvirinti metro atstumu, o apacioju suvirintos linges pasisukusios i kuria nors puse, o gale dar akecios. :icon-wink: turejau as du begius susivirines ir gale dar su akeciom su mtz82 vilkdavau tai ant posukiu sunkiai ir jei tik grynas molis tai kaip nebuta pravaziuota :lol:

Paskelbta
as tai dariau is 5 metru begio gale prikabinau akecias sunkiasias5 ir viskas. ir laukas islyginimas gan normaliai pavasari idealiai rudeni sunkiau bet cia jis man reikalingas tik aplygint kiek galima o visa darba atlieka germinatorius :icon-wink:

viliau, butum dares kitaip, germinatoriaus nereiktu....

Nuo kultivatoriaus perejau ant germinatoriaus manau netolimoj ateityj bus skutikas ir diskine sejamoji :icon-wink:

• po 1 mėnesio...
Paskelbta

darbai pajudejo remas jau beveik isardytas ir jai kiek atsils pradesiu virinti , pabraiziau cia toki varianta galvoju daryti 6 metru plocio kaip galvojat gerai ar dar ka keisti ?

7f409b7e9261a85fe2d0356f432a503e32.JPG

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...