Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
Prieš 16 valandų, ceck pranešimas:

Nesuprantu kada elektos klasė buvo gera, nes mano vadybininkas iškart pasakė pašarinė veislė, bet kiek pasiklausau tai visi antrą klasę kula, nieko nesuprantu 🤔🤣 Tas pats Radzevičius pasakė kad lūkesčių nepateisino

Nežinau kaip bus šį rudenį, bet praeitą sezoną antrą klasė ir buvo, du fungicidiniai purškimai azoto 140 veiklia per du kartus 

Paskelbta
prieš 28 minutes , kverneland83 pranešimas:

Nežinau kaip bus šį rudenį, bet praeitą sezoną antrą klasė ir buvo, du fungicidiniai purškimai azoto 140 veiklia per du kartus 

Kiek byrejo?

Paskelbta
Prieš 11 valandų, Garix pranešimas:

Bright kokias klases pasiekėt? 
Pas mane smulkūs grūdai buvo, įdomu kaip pas kolegas rezultatai, kurie lietaus daugiau gavo.

2 is isgulusiu

Paskelbta
Prieš 18 valandų, ceck pranešimas:

Nesuprantu kada elektos klasė buvo gera, nes mano vadybininkas iškart pasakė pašarinė veislė, bet kiek pasiklausau tai visi antrą klasę kula, nieko nesuprantu 🤔🤣 Tas pats Radzevičius pasakė kad lūkesčių nepateisino

Tavo vadybininkas neatstovauja kitos veisles?

Paskelbta
Prieš 3 valandas, kverneland83 pranešimas:

Iš maistinių ir net E klasės aukščiausia klasė 2 buvo prie 180 v azoto, aišku reikia paminet kad kritulių turėjom labai mažai, nu bet dėl kritulių kiekio kentėjo ir aplinkiniai ūkiai, o čia sau iš pašarinių veislės pyst ir antra nu zjbs 🤣

Paskelbta
prieš 14 minutes , Witalikas pranešimas:

Koks augimo reguliatorius naudotas buvo? Pas mane nei gramo nebuvo gulincio. 
Regucilis+medax top ir terpalas.

Medax topo 31 pabaigoj, daugiau nieko. Bet man tie pagulimai nemaise, derlius max buvo

Paskelbta
Prieš 13 valandų, Garix pranešimas:

Pas mane smulkūs grūdai buvo, įdomu kaip pas kolegas rezultatai, kurie lietaus daugiau gavo.

Stipri antra klasė,ir statūs ir išgulę,iki pirmos klasės trūkdavo puse procento glitimo.

Paskelbta
Prieš 14 valandų, Garix pranešimas:

Nieko gero, VM azoto gavo tiek pat kiek ir kitos veisles ir purskimai buvo suziureti, taciau per 2 metus lukesciu nepateisino si veisle ir siemet jos jau nebeturim

Paskelbta
prieš 5 minutes , Narys321 pranešimas:

Nieko gero, VM azoto gavo tiek pat kiek ir kitos veisles ir purskimai buvo suziureti, taciau per 2 metus lukesciu nepateisino si veisle ir siemet jos jau nebeturim

O kas pateisino lūkeščius?

Paskelbta
prieš 7 minutes , Witalikas pranešimas:

O kas pateisino lūkeščius?

Tradiciskai artist ir skagen dave geriausius rezultatus tai sitas 2 veisles pasilikom, o visu kitu atsisakem. Skagenui kaip ir zinoma reik labai su reguliatoriais tvarkingai suzaist, jog nesusiguldyt. Rudeni prisisejom nauju veisliu, kuriu dar nesam bande, ziuresim kaip cia bus

Paskelbta
prieš 6 minutes , Narys321 pranešimas:

Tradiciskai artist ir skagen dave geriausius rezultatus tai sitas 2 veisles pasilikom, o visu kitu atsisakem. Skagenui kaip ir zinoma reik labai su reguliatoriais tvarkingai suzaist, jog nesusiguldyt. Rudeni prisisejom nauju veisliu, kuriu dar nesam bande, ziuresim kaip cia bus

Kažkada buvau skageną susėjęs su etana šalia, visa priežiūra ir tręšimai įdentiški derlius etanos pusėj, tad dėl gulimo nutarėm skageno visiškai atsisakyt

Paskelbta
prieš 11 minutes , Narys321 pranešimas:

Nepyk, bet kažkaip atgal eini su veislėm o ne į priekį. 
Tikrai yra geriau už jas, bent mano krašte kas klase turi ir tonažą. 

Paskelbta
prieš 2 minutes , Witalikas pranešimas:

Nepyk, bet kažkaip atgal eini su veislėm o ne į priekį. 
Tikrai yra geriau už jas, bent mano krašte kas klase turi ir tonažą. 

Kiekvienam savo, daug veisliu esam isbande, bet musu zemese tik sios gerai dera. Kokios veisles tavo kraste populiarios?

Paskelbta
prieš 7 minutes , ceck pranešimas:

Kažkada buvau skageną susėjęs su etana šalia, visa priežiūra ir tręšimai įdentiški derlius etanos pusėj, tad dėl gulimo nutarėm skageno visiškai atsisakyt

Turejom etana, buvom pakeite vietoj skageno ir skageno neturejom apie 5 metus +-, bet antri metai kai skagenas vel atsirado. Turim pabandymui nauju veisliu, jei pranoks skagena tai vel ji mesim lauk

Paskelbta
prieš 50 minutes , Narys321 pranešimas:

Turejom etana, buvom pakeite vietoj skageno ir skageno neturejom apie 5 metus +-, bet antri metai kai skagenas vel atsirado. Turim pabandymui nauju veisliu, jei pranoks skagena tai vel ji mesim lauk

Kažin kodel etana nepatiko. Pernai vienodomis sąlygomis visą toną etana lenkė skageną. 

Paskelbta
prieš 2 minutes , Remse pranešimas:

Kažin kodel etana nepatiko. Pernai vienodomis sąlygomis visą toną etana lenkė skageną. 

Keli metai buvo su mazai dregmes, tai kazkaip musu zemese ji neatsilaike, teko atsisakyt ir nebenorim rizikuot, nors veisle tikrai gera, na arba mes nemokam augint. Turim dabar pabandymui veisliu optimist, elektros, kasko. Ziuresim kokius rezultatus sios veisles parodys

Paskelbta
Prieš 2 valandas, Narys321 pranešimas:

Keli metai buvo su mazai dregmes, tai kazkaip musu zemese ji neatsilaike, teko atsisakyt ir nebenorim rizikuot, nors veisle tikrai gera, na arba mes nemokam augint. Turim dabar pabandymui veisliu optimist, elektros, kasko. Ziuresim kokius rezultatus sios veisles parodys

Dregmes nebuvo, skagenas atsilaike etana ne. 
Kazkaip keistai cia skamba. 
Greiciau salygos palankesnes buvo skagenui, nes velyvesne veisle

Paskelbta
Prieš 10 valandų, ceck pranešimas:

Iš maistinių ir net E klasės aukščiausia klasė 2 buvo prie 180 v azoto, aišku reikia paminet kad kritulių turėjom labai mažai, nu bet dėl kritulių kiekio kentėjo ir aplinkiniai ūkiai, o čia sau iš pašarinių veislės pyst ir antra nu zjbs 🤣

Nu pyst galėčiau tau lengvai įrodyti jei tik nori atvaryk pasiimk mėgenį iš sandelio veškis tirti ir matydamas mėginio rezultatus galėsi ištarti ir zjbs😄 tavo aplinkiniai ūkiai ne visa Lietuva kas tau nepavyko nereiškia, kad to nėra. Parduotas 2024m. kviečių derlius nebuvo mažesnis nei antrą klasė o parduota nemažai nei daug apie 2tukst.t

Paskelbta
Prieš 8 valandas, kverneland83 pranešimas:

Nu pyst galėčiau tau lengvai įrodyti jei tik nori atvaryk pasiimk mėgenį iš sandelio veškis tirti ir matydamas mėginio rezultatus galėsi ištarti ir zjbs😄 tavo aplinkiniai ūkiai ne visa Lietuva kas tau nepavyko nereiškia, kad to nėra. Parduotas 2024m. kviečių derlius nebuvo mažesnis nei antrą klasė o parduota nemažai nei daug apie 2tukst.t

Tada smagu man už tave, kai su tiek veiklios min antra klasė gaunas, manau nelabai kas galėtų ir atkartot 👍

Paskelbta
Prieš 12 valandų, ceck pranešimas:

Tada smagu man už tave, kai su tiek veiklios min antra klasė gaunas, manau nelabai kas galėtų ir atkartot 👍

Trejus metus naudojam bioenergy produktus gal tai įtakos turi, bet tokie rezultatai, azoto sumažinom į kalbėti. Taip kaip ir tu netiki, mano kaimynai nes dauguma kulė Max 3 klasę. Šiemet vėl taip pat darysim ir matysime ar elektra bus antrą klasė ar tt.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...