Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

Pas mus ant kriauses lapu vis atsiranda geltonu nedideliu demeliu. Veliau nokstantys vaisiai suskyla ir supuva neprinoke.

Anksciau score purksdavom ir padedavo. Pernai nepadejo. Simet taip pat. Nupurskus tos geltonos demes tik daugeja.

Kuo dar purkst galima?

• po 1 metų...
  • po 4 metų...
Paskelbta

Kodėl mano kriaušėms skylinėja žėvė atrodo kaip žvynai.

Nesuprantu kriaušės jau kažkur 10metų, bet derlius vos kelios kriaušės, nes nespėja prinokti, o jau pūva.

Ir dar lapai su geltonom dėmėm

Kiekvienais metais purškiu nuo vabalų, nuo ko dar reikėtų purkšti?

Paskelbta

Reikia pasirūpinti kad kazokiniai kadagiai būtų labai  labai toli nuo kriaušių. Per juos plinta šis užkratas.

Buvo gal uz 50m kadagys, bet kai ji isroveme vistiek ant lapu yra tu geltonumu. Ir kas idomiausiai kad ant vienos kriauses yra o ant kitos nera. Kaimynu kriauses pilnos vaisiu, o pas mane tik viena kita

Paskelbta

Daug yra niuansų. Pas kaimyną gal kriaušės jaunesnės,gal daugiau purškia, patitaiko laiką, gal vėjai iš kitos pusės pučia, gal dar kas nors kadagių turi.  Tręšimas, pramečiavimas, ligos intensyvumas, veislė ir kiti reikalai.

• po 4 mėnesių...
Paskelbta

Atsikratykite kadagių ir nebūtinai kazokinių, kad per kilometrą neaugtų ir viskas bus gerai, mano tėvų kurie sodininkauja gal 50 metų patarimas kurį išgirdo patys būdami jauni iš vyresnio žmogaus ir vėliau patyrė savo kailiu.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...