arvisss Paskelbta Balandžio 8, 2008 Pranešti Paskelbta Balandžio 8, 2008 norejau paklausti ar tinka ydeti belarusui vietoj seno tipo priekinio varancio tilto ta nauja balkini tilta,ar tiks perdavimas?
varstelis Paskelbta Balandžio 8, 2008 Pranešti Paskelbta Balandžio 8, 2008 norejau paklausti ar tinka ydeti belarusui vietoj seno tipo priekinio varancio tilto ta nauja balkini tilta,ar tiks perdavimas? Tu neturi kur pinigu det? be to gausis prastas manevringumas.
arvisss Paskelbta Balandžio 8, 2008 Temos autorius Pranešti Paskelbta Balandžio 8, 2008 nu turejau skolines belara su tokiu tiltu tai man patiko ir tikrai sukasi net geriau uz sita su senu tiltu o beto tas mano tiltas jau datavas ant tiek kad reik naujo
valstietis Paskelbta Balandžio 11, 2008 Pranešti Paskelbta Balandžio 11, 2008 Manau truputį perdaug išplatinot,ir ratams stovint tiesiai cilindro štokas į vieną pusę daugiau išlindęs.Reikėjo verst ratus.
ricka Paskelbta Balandžio 12, 2008 Pranešti Paskelbta Balandžio 12, 2008 geriau ieskok sprendimo bet nepatariu det balkinio tilto nes nieko ten stebuklo is jo nera kaiminas parsivare nauja ir isbirejo tas tiltas po keliu simtu mh ir labai jau jis krato vaziavau tai man jis nepatiko
Raimisx Paskelbta Balandžio 12, 2008 Pranešti Paskelbta Balandžio 12, 2008 Manau truputį perdaug išplatinot,ir ratams stovint tiesiai cilindro štokas į vieną pusę daugiau išlindęs.Reikėjo verst ratus. taj kad tiek reikejo isplatint, tai kad ratu nein isverst nes tada vintylius turetu kliuti uz sonines pavaros koks tiltas? balkinis??? jei paprastas, apverti ratus ir viskas, tik verti ne is stupicos, bet is oboto varztu.
vyga Paskelbta Balandžio 13, 2008 Pranešti Paskelbta Balandžio 13, 2008 pjauni oboda ir pervirini kaip tau reikia
rimvydas Paskelbta Balandžio 13, 2008 Pranešti Paskelbta Balandžio 13, 2008 Manau truputį perdaug išplatinot,ir ratams stovint tiesiai cilindro štokas į vieną pusę daugiau išlindęs.Reikėjo verst ratus. taj kad tiek reikejo isplatint, tai kad ratu nein isverst nes tada vintylius turetu kliuti uz sonines pavaros vintyliui skyle isgresk kitur
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti