Jump to content

Japoniski mini traktoriai


gincia

Recommended Posts

  • po 4 savaičių...
  • po 5 savaičių...
gaila kad nera diskusijos apie japoniskus, negi nieks neturit?

Turiu Mitsubishi D2050 FD. 20 ag, su pr varanciuoju tiltu. Man jo uztenka, kai reik ir susiariu (2 korpusu lenkiska plugeli tempia), ir issifrezuoju, ir zole susimulciuoju. Jei reik ir i miska nusivezu - labai gerai visur pralenda, pravazumas irgi geras. Gedimu rimtu nebuvo per 4 metus. Pirkau is Litechnijos, bet nupirkus geriau juos iskart pamirst, nes nei daliu nei ziniu apie traktorius pas juos nera, sneka nesamones.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 3 savaičių...
na o su tais yanmar, kubota kur be kabinu?ka realiai galima su jais nuveikti?as galvoju kad man jis praverstu su vagotuvu pasidaryti vagutes daržui ir maž koky ravetuva prie jo butu galima kabyt? :icon-question::( na sniegui nuo takeliu nustumdyt...o ka daugiau butu galima su juo veikti tai net neysivaizuoju

labai geros ir sveikintinos mintys. Reikia leist vyrams pailsėt, krepšinį pažiūrėt ir tt. nėr čia ko su kastuvu mojuot, kažkokias lysves knist. Vyrą reikia gerai maitint, gerai migdyt, ir kartą į mėnesį išleist pasilakstyt. Daržus ir su Yanmaru galima apsidirbt. :lol:

O jei rimčiau tai sodininkams turėtu būti pats tas traktoriukas nušienaut tarpus tarp medžių, purkštuvuką patampyt frezą kur teikia, priekabike obuolius iki sandėlio nuvežt ir pan.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...