Jump to content

ukio zmogus

Nariai
  • Pranešimai

    10
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario ukio zmogus paskelbtas turinys

  1. ''galima dirbti'' jei ukiui reikia 1tk ruliu da chalturkei 2tk tj as diena nakti be sustojimo tureciau presuot su bielka ir dar turiu jd 3040 ten tipo 90 ag nu eina geriau nei bielka bet maza ag geras darbinis negelbeja reik tam presuj tu arkliu ka nori ta sakyk pats presuoju su 150ag valtra tj pats tas kalnuos su 2 ruliais ner problemu .
  2. nu su tokiu nauju jau 6t susukes peilio nebutina pirkt gelima ant flekso specialu galandimo diska nusipirkt ir sugalast toki kaip kaltus galanda. ir asmeniskai as dienos vidury pvz kas 100 ruliu su oru prapuciu peilio mechanizma ir varau be problemu per diena max 300 ikabinu bet galiu pasakyt tik tiek su mtz nepasuksi net be peiliu nes jei nrml spaudziant reik sveikatos ir jiem cia tik vadybininku pasakos kad galima sukt su juo. o seip nuo pat naujo didinau ruliu suspaudima pasukdamas kameros kabliu dacikus nes prastokai spaude o seip tikrai neblogas presas .
  3. o kartais 10025.4 su sinchro deze neina diskinio darbinio ydet ? kiek pamenu dzeirana siule uz 5000lt
  4. slange ir as pirkau nes zindru buvo isove tai 700lt be pvm. beje pas mane n 141h ir pienininkystes uki ner ka ten tokio sunkaus trauk 4 korpusu plugas prieki ant pkabos svoris ir jokiu bedu o trukumo nesijaucia 6 metru prikabinamas kultivatorius tj eina ir per balas 1 kart dar pasodines tebuvau ir per durna galva sunku buvo apvaziuot atrodo o dl spaudimo 100 procentu sutinku.
  5. beje del galios tai valtra daro stebuklus buvo kazkada 100ag valtra ant testo isuko 140ag
  6. nu ne tame esme kad servisas plesikas esme kad tikrai velenas buvo gero metalo nes bandziau virint tai vangokai eina pavirint su pakankamai galingu pusautomaciu nes metalas kazkokiu man kolkas nezinomu budu apdirbtas. o servisas tai kajp ir visu firmu ka turi ta duoda ir ta servisa kvieciu tik tada kai traktorius dar garantinis arba labai imantriu inagiu reikia nesu is tu baltarankiu kurie bijo traktoriu paciupinet.bet ka noriu pasakyt vaziaves ir fendu ir doutsu ir new holandu ir jd kazkaip aina kaip prisvile galiu drasei teikt kad valtra ant galios viens is geriausiu tik va case puma dar labai patiko neprisviles toks. beje visi buvo t3 standarto. mastau imt puma 185 cvx nes valtra 4 cilindru ir biski mazokas rinktuvinei ir srutoveziui.
  7. bet cia tam video kazkaip negrazei uzsiveda pas mane jau 3500moto h bet graziau tolygiau kazkaip. bet ar tik man taip atrodo bet naujas ir manasis taip kures keistaj. kazin ar imanoma kad prisidirbo ar panasiai. bet siemet islindo viena kita problema . parejo kondiskes kompresorius viena laime kad per pazystama toks meistrelis uz 500 lt lb gero stovio sena suvairavo o servisas tai 2tk uzsisauke. dar buvo kabinos amortizacijos turbulensine trauke isejus nu tipo ta nuo svyravimo ir gumu nieks nekeicia o visa turi imt tj vel puse karves kainuoja. bet seip valtra tikrai geras traktorius ant traukos tikrai yra tas150 ag. nezinau kaip kitiem. bet man net darbinio veleno pati gala buvo nusuke.
  8. jd sena kaip givenima pats turiu patenkintas labai 10000mh motoras kaip bitute. case maxum vairaves ne pas save nemazai dar labiau patenkintas nes per 5 rankas sezono metu ejo gedimas per 3000motovalandu nulauzti sparnai ir kapotas padauzytas. jd 6930premium tai pries puma 155 pastacius kaip pirsta su b... lygint man asmeniskai jd naujieji su.... paskutinis. bet cia tikmano nuomone ir nesmerkit kad pas mane ner to bandos sauksmo o galvoju savo galva p.s nusipirko kazkada kazkas jd patiko isgyre ir perkam visi . man toks varijantas netinka . nzn gal man keisas labiau patinka del spalvos bet kad raudona geriau tai faktas. beje jei ka cia kazkas minejo kad soklus labai susidek amortizacija ir ramesnis paliks . cia kaip valtra n 141 be tilto amortizacijos per duris iskrisi ojau su ja tai kaip per vandeni plauki.
  9. galm kas keitet valtrai n141h akuma yra problema nerandu identisko kurio yra 174ah ir 1400sukimo galios. tai kur iriepius pasiulo 180ah ir 1100 sukimo galios o su tokiai sunkiai suka man motora p,s bandziau su beveik naujais lenkiskais 200ah 1100 sukimo galios saltu metu vos vos pakuria. gal vartos akumai kitaip suktu?
  10. sveiki mano manymu jd jau nebe tas jd kuris ejo iki 2003 metu. nes is patirties ir pokalbiu su kitais ukininkais galima teikti kuro valgo tikrai daugiau nei kitu gamintoju kokybe nebe ta jis jau panaseja i belarusa . ir naujajame jd m6 stovi jau nebe senasis motoras po 2 voztuvus o jau po 4voztuvus vienam cilindrui filtras ant katalizatoriaus p.s manau kad su scr geriau maziau motoras dusinamas ir geriau priima gaza ir traukia kitaip, o kas del maxxum tai ten nieko daug mano ziniom senasis motoras uzmestas scr nauju navarotu kabinoj is didesniu modeliu pvz.is pumos ir magnumo, ka galiu teikt kad ta jd remine konstrukcija jokio pliuso neturi del krautuvo nes krautuvai siais laikais jau turi patys reka kuris gana tvirtai tvirtinas prie traktoriaus . dar yra beda su jd vairo traukiu antgaliais jie visiskai nelaiko ju kaina 700lt tik nepasakysiu su pvm ar be ir jie nerestauruojami o keist kas 700-1000 motovalandu mano galva biski prabanga. as galiu patart tik tiek jei myli technika ir vaziuji pats su ja tai imk keisa o jej darbininkam duodi tai imk bielka nes dar neisrado tokio traktoriaus kuris laikytu jiam.
×
×
  • Create New...