Jump to content

max112

Nariai
  • Pranešimai

    17
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Kvedarna

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

max112 pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. o tai srutas traukiant nebus problemu, nes stiklo plostas nera toks patvarus kaip gelezis?
  2. Nu bet gal belgas metala biski geresni varo, nes domejaus truputi, vienas dejo net ziedus i batcka, nes pradėjo trauktis jinai.
  3. Girdėjau ir aš, kad lenkai pradėjo rinkti joskin, bet esmė ne surinkime, o kas gamina detales, nes dabar pamėmus kad ir ta pati varšta lenkiska 10 net nepajauti kaip prasuki, sugdamas su paprastu raktu, tai manau, pasiliksiu prie joskin srutoveziu, gal kaskiek islosiu, ir kaino apyliges
  4. parasyk bent kokio turio ieskai, kaip uzpildyt noresi, islaistymas slanginis ar su lekste? 7 tonu, norėsiu traukti iš dobies, o kas liecia islaistyma tai nezinau, kuris budas islaistymo geresnis?
  5. Sveiki, nusprendžiau pirkti nauja srutoveži, ir dabar stoviu tarp dvieju varijantu, tarp Joskin ir Lenkisko Pomot arba Meprozet, todėl norėčiau jusu nuomones apie situos srotovezius kuri man patartumėte prikti?
  6. atrodo kad greiti toki pat laikau kaip ir kiekviena meta, o sliegis tai is oro nukristi negalejo tai pogi
  7. Gal galit kas paaiskinti, kur galetu buti problema, dirbu su Krone combi pack 1250 MC 2001 metu, jau trecius metus presavau, ir siemet yra beveik visi rulei supelyje, ir dazniausia buna nuemus plevele grazu, arba bsk tik peliesio o toliau viniojant dideja pelesis?
  8. max112

    Supelyje ruliai.

    Nepamenu pavadinimo, plievele pirkau is Dotnuvos projektu, zalios dezes budavo, kas tas tavo "plesimas"?
  9. Sveiki, turiu Krone Kombi pack 1250 MC, jau su juo dirbau trecius metus, pagaminimo metai 2001, ir siemet, yra visi rulei ipelėje gana stipriai, po puse rulio tenka ismesti ir nebesuprantu kur galetu butu problema, kad visi supeleje yra, gal kas esate susiduria su sia problema? P.S pernai buvo irgi to pelesio, bet ne kiekvienam rulyje ir nedaug, o siemet tai jau tragedija.
  10. Manes Belarus nedomina, nes is ju nebera kokybes tokios kaip anksciau, juos renka dabar kas tik netingi, mano manymu, ir jose niera tokio konforto kaip importiniame.
  11. Nelabai yra skirtumas New Holand ir Case IH, kadanti abu traktorius renka tapati imonė "IH"
  12. aš prie jo pagrinde zadu kabinti rulonini presa ir plugus su kultivatoriais, dar zinoma ruliams vešti, mane labiau domina ju patikimumai, nes mano vienas pazystamas pirko 2009 case maxxum 140 AG, tai turejo nemazai problemu, pakeite visa kondicioneriaus sistema, laidai kniso prota kai atsisedi isijungdavo priekinistiltas, siurblys buvo suejas..., galbut cia tik vienetinis toks variantas, todel ir idomu kitu nomuonė
  13. Sveiki, po naujų žadu atsinaujinti šiek tiek technikos ir tarp visų pirkinių žadu imti ir traktoriu, domiuosi Case arba John deere ir norėčiau iš jūsų patarimo, bei nuomonės. Niekaip negaliu apsispresti kuris modelis geresnis Case Maxxum MC EP Serijos ar John Deere 6M mane domina 120-130 AG traktoriu, ką galėtumėte man patarti?
  14. max112

    Zemes ukio paslaugu kainos

    Kokios dabar maždaug kainos stovi miešlo pakrovimo į 7 t kratytuvą, kiek arimas ir kultivavimas?
×
×
  • Create New...