Jump to content

rimcadax

Nariai
  • Pranešimai

    13
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Kelme

rimcadax pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

2

Reputacija

  1. Nu jei elektros srovė visada bus, tai nei tie mažiukai kaišiotų galvas nei juolabiau suaugusios, bet dar priklauso kokį generatorių turi (kiek J turi).
  2. Sveikas. Galiu pasakyt, kad paroda nieko gero. Avių buvo kelios veislės (sufolkai, romanovai, ostfryzai, tekseliai, šiurkščiavilnės ir lacone) Avys atrodo nelabai kaip, bent galėjo atvežti tokias rimtas, pripenėtas, kad atrodytų kaip rimti atstovai veislei. Paroda užsimanė pasipelnyti, mat padarė, daugelį "palapinių" pačioje žalgirio arenoje, už įėjimą 3eurai suaugusiam, 2 eurai moksleiviams ir studentams, iki 14 metų nemokamai. Aišku tai lėmė galbūt ir oro sąlygos, nes oras pasitaikė tikrai nekoks... Bet aišku čia kaip kam, man asmeniškai paroda nepatiko.
  3. rimcadax

    Avietes

    Manau, kad taip, kombainų tikrai yra.
  4. rimcadax

    Avietes

    Tam ta laida ir skirta, kad sukelti žmonėms norą, o paskui jau jų pačių bėdos, jei kas neišeina.
  5. rimcadax

    Avietes

    O kas sakė, kad su avietėm lengva? Manau su javais lengviau, mažiau rankų darbo , tačiau prieš pradedant šį verslą jau reikia ieškot supirkėjų, o kiek toje laidoje tiesos, kad aviečių trūkumas, tai galime tik spėlioti.
  6. rimcadax

    Avietes

    Na manau, jie turėjo omenyje apie vasarinę veislę "Glen Ample", mat rašoma, jog galima ir iki 25t išspausti su laistymo įranga. O polka manau max 5t. Bet jie gaus manau kažkur 12 t, jei didesnė dalis bus pasodinta vasarinė veislė.
  7. rimcadax

    Avietes

    Mano nuomone Glen Ample.
  8. Sveikas. Gali mėginti auginti Avietes "Glen Ample". Vasarinė veislė ir pasižymi tuo, kad derlius yra nerealus (Kaip rašoma 20-23 t iš ha). Tai iš 5 arų gali gauti apie 1 toną aviečių. Aišku jei toje žemėje nesilaiko vanduo.
  9. rimcadax

    Avių šerimas žirniai

    Manau, kad nereikia, jas gali duoti taip kaip ir žirnius. Bet avižų niekas nepakeis, dėl ląstelienos kiekio, kuris padeda avies ir kitų gyvulių žarnynui, bei nesukelia su žarnynu susijusių problemų. Aišku baltymai taip pat gerai
  10. rimcadax

    Avių šerimas žirniai

    Jei turi kukurūzų, tai būtų labai geras (jei ne pats geriausias) energijos šaltinis avims
  11. rimcadax

    Avių šerimas žirniai

    Sveikas. Manau, kad žirnius galima kaip ir avižas, duoti nesmulkintus. O dėl proporcijos tai manyčiau pusę ant pusės. Avižos teiks daug ląstelienos, o žirniai daug baltymų. Čia mano nuomonė. Šeip mes nešeriam mišiniais (neauginam žirnių) , todėl duodam tik avižas, kurių manau pakanka. O šeip mėsinėms avims duosi?
  12. rimcadax

    CMT - 80

    Matai, mes esame kaip ir sutare su firmą, kuri prekiauja šiais traktoriais, kad galėsime atsiskaityti pusę iš karto ir kitą dalį kai gausim likusius pinigus. Tai taip manau vakarietiškas tikrai geriau būtų, bet už paramas neleidžia imti naudoto.
  13. Sveiki. Žadame, naudodamiesi parama smulkiesiems ūkiams, pirkti traktorių CMT 80 su frontaliniu, nes palyginus su kitais traktoriais, kurių galia 80AG ir dar + frontalinis, už tokią kainą nelabai ir išeitų. Todėl norėčiau paklausti tų ,kurie tokį turi. Ar verta jį pirkti? Jei ne, tai priežastys dėl ko. Ačiū už atsakymus.
×
×
  • Create New...