Jump to content

Auguste1983

Nariai
  • Pranešimai

    22
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Kazlų Rūda

Auguste1983 pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Gerb. Valerijau, nelabai suprantu Jūsų tokio pasisakymo...Jums kaip šios asociacijos nariui, kovo 19d, Jūsų nurodytu el.paštu, buvo išsiųstas pakvietimas dalyvauti su savo triušiais šioje parodoje, laiške buvo nurodyta visa reikiama informacija, tačiau Jūs nepareiškėte jokio noro dalyvauti, o dabar viešai teigiate, jog nebuvo jokios informacijos, manau reiktų pagalvoti, ką ir kur rašote. 1. As dar ne esu jusu narys. 2. Gyvenu ne Kaune ir kur Molas nezinau. 3. Facebuke bunu kiek viena diena ir jusu info ne maciau. 4. El.pasta tikrinu 2-3 kartus per diena, bet ........ nebuvo nieko. 5. Zinau jusu nariu, kurie irgi ne zinojo apie paroda, nors taip pat aiskinot, kad el.pastu buvo nusiusta. 6. LRT ziuriu 24 val.per diena :lol Sis foromas ne apie kates, o butent apie triusius. Tai gi viena is pirmu info apie nauja asociacija buvo butent cia, o ne PC Molas ir info apie paroda siam forume butu ne pro sali. Kaip yra, taip yra. Keista politika. O apie narvus parodoj tylesiu. P.s jai taip jus prasidedat ir cia yra gerai, tai nezinau, ar eis nauju nariu i sia asociacija. Gal ir klystu. Kadangi Jus ir Jusu draugas (is mandagumo jo vardo kolkas neminesiu) neigiate gave informacini laiska del organizuojamos parodos, artimiausio susirinkimo metu isipareigoju Jums pateikti irodymus rastu, jog tie skelbimai buvo issiusti Jusu nurodytais el.pastais. Ir tikiuosi ateityje tokiu dalyku nebesulauksime.
  2. Gerb. Valerijau, nelabai suprantu Jūsų tokio pasisakymo...Jums kaip šios asociacijos nariui, kovo 19d, Jūsų nurodytu el.paštu, buvo išsiųstas pakvietimas dalyvauti su savo triušiais šioje parodoje, laiške buvo nurodyta visa reikiama informacija, tačiau Jūs nepareiškėte jokio noro dalyvauti, o dabar viešai teigiate, jog nebuvo jokios informacijos, manau reiktų pagalvoti, ką ir kur rašote. Ar ta paroda slapta, kad vienintelė informacija apie ją asmeniniai pakvietimai nariams ir daugiau jokios ? Reklama rupinosi PC Molas, buvo patalpinta facebooke, Kaune pastatytos tentines reklamos, rodyta per Lrt televizija.
  3. Gerb. Valerijau, nelabai suprantu Jūsų tokio pasisakymo...Jums kaip šios asociacijos nariui, kovo 19d, Jūsų nurodytu el.paštu, buvo išsiųstas pakvietimas dalyvauti su savo triušiais šioje parodoje, laiške buvo nurodyta visa reikiama informacija, tačiau Jūs nepareiškėte jokio noro dalyvauti, o dabar viešai teigiate, jog nebuvo jokios informacijos, manau reiktų pagalvoti, ką ir kur rašote.
  4. Auguste1983

    Aš ir mano triušiai

    Sveiki, palaikant mano draugutės sukurtą gerą forumą temą, prisistatau ir aš aišku, foto ne su triušiais, bet su kitu, ne mažiau mylimu augintiniu:)
  5. Auguste1983

    Musu Triusiai :)

    Čia vienas iš maniškių...
  6. Sveiki, auginu grynaveislius burgundus ir ugninius.
  7. Galiu rekomenduoti Vaidą Paspirgėlį iš Kauno, tel. 861809833. Gerus belgus augina.
  8. Kuo daugiau paslapties ir kuo ilgiau ji tęsis tuo įdomiau kol pasidarys visai neįdomu. Buvo draugijų, asociacijų ir netgi kooperatyvų. Kur jie dabar? Tyla... Jokios paslapties čia nėra, niekada nereikia daryti bereikalingų išvadų. Tvarkomi visi galutiniai dokumentai, o kai viskas bus iki galo sutvarkyta, tada ir bus paskelbta.
  9. Tik po euro įvedimo kokie visi smalsūs Taigi taigi, kad smalsūs:)) labiausiai tie kurių nebuvo, o reikėjo atvažiuoti ir sudalyvauti, ir dabar tiek klaustukų nebūtų
  10. Viskas įskaičiuota:) O vairuotoją imti ar pačiam vairuoti...cia jau paliekam nuspręsti kiekvienam asmeniškai, kaip kas nori:)
  11. Nemanau, kad bus daug. Turbūt didžioji dalis smulkių augintojų augina mišrūnus, o šita būsima asociacija vienys veislinių triušių augintojus jei teisingai supratau iš pavadinimo. Planuoja susirinkti 20-30 zmonių, o gali atvažiuoti visi norintys, ir tikrai nebūtinai tik tie, kurie augina veislinius triušius. Juk nesvarbu ar jis mišrūnas ar grynaveislis, jie visi vienodai auga, vienodai reikia jais rūpintis, šerti ir saugoti nuo ligų....
  12. Įdomus požiūris. Nuvažiuot tam, kad pamatyt Ypač jei reikia važiuot iš kito Lietuvos galo. Bent jau tuos įsivaizduojamus tikslus parašytų steigėjai. Susirinkimas vyks Lekėčių girininkijoje Lekėčių mstl., Šakių raj., Tikslai bus, kai dalyvaujantys išsakys savo norus, lūkesčius ir pageidavimus. Svarbiausia, bendras darbas, kuriuo viskas pasiekiama daug lengviau ir paprasčiau.
×
×
  • Create New...