Jump to content

Kalkių skleidimas

Nariai
  • Pranešimai

    34
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Raseiniu rajonas

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

Kalkių skleidimas pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

12

Reputacija

  1. Sveiki.Ne hektarais, o tonom. Šiaip nuo 5 iki 10 eurų, priklauso nuo aplinkybių.
  2. Išbandėm pagaliau kintama norma kalkinimą.
  3. Sveiki, gal kas turit john deere 6930 elektros schemas? Nes bestovint dingo visos šviesos, saugiklis nudega iškart įdėjus.
  4. Kratytuvas su svarstyklėmis ir gps. Gps pagal sudarytus žemėlapius skaito norma, ir pagal tai kratyvas reguliuoja transporterio greitį. Gale yra du horizontalūs biteriai, kurie smulkina kalkes arba mešlą ir meta ant išbėrimo leksčių, kurių skersmuo 1,1 metro Žiurint ar sausos, ar šlapios kalkės, bet šiaip apie 16 metrų skleidžia.
  5. Mes atliekame tik kalkių barstymo paslaugas, kalkių nepardavinėjame. O išbarstymo kaina jūsų atveju būtų apie 7-8 eurai už toną. Norint sužinoti tikslesnę kainą paskambinkite ir sutarsim.
  6. Bergmann išmanų mešlo kratytuvą.
  7. Nuo 5 iki 9 eurų už toną. Priklauso nuo atstumo nuo Raseinių raj. Taip pat kiek tonų i ha ir ar kintama norma pagal žemelapius ar pastovia norma bert.
  8. Mes šiemet kalkes kratyti pradėjome važinėti po visą Lietuvą.
  9. Granuliuoto kaina didoka. Ne labiau apsimoka palaidą paukščių mešlą pirkt?
  10. Gal galit pasiūliti kokia patikimą firmą stačiasieniams angarams? kad ir kaina būtų priimtina, ir kokybe gera?
  11. Pilnai atsakėt i mano klausymą, tik dar gal galetumet pasakyt kokia komplektacije ėmėt, kiek mh, ir kokie gedimai buvo (jeigu ju buvo)? Ir jei ne paslaptis kiek kainavo?
  12. Sveiki, noreciau pasiteirauti dėl traktoriaus fendt 724, kokie veiksniai lėmė būtent si modeli, o , pavyzdžiui, ne 824, nes girdejau kainos panasio.Bet svoriai skiriasi gan daug, isores dydis taip pat.Taigi noreciau isgirsti abieju modelių geras, ir beabejo blogas nuomones. Aciū
  13. Sveiki, norėjau pasidomėti kiek gali kainuoti mf 8650, su priekine pakaba, kopiuteriu4 hidro porom, ir amortizasijom jei kas žinot, parašykit Aciū iš anksto
  14. Sveiki, norėjau paklausit, ar galima jungti led šviesas nuo tu "klemų", kurios yra dešinej pusej, apacioj kabinos. Aciū iš anksto
×
×
  • Create New...