Jump to content

Romasius

Nariai
  • Pranešimai

    432
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    6

Atsakymai kurių autorius Romasius

  1. On 2018-11-16 at 17:02, Valakinis pranešimas:

    Trumpalaikę nuomą bandykite suorganizuoti, tada jums bus pirmumas ilgalaikiai. Nereikia jokių prašymų, tik reikia būti greitesniu. 

    PAgal dabartinius istatymus,parasai prasyma trumpalaikei NZT. Tada jie siulo kaimynams,ir jeigu per menesi neatsiliepia joks norintis kaimynas,tik tada padaro trumpalaike nuoma tau. Zinoma kitas reikalas,jeigu salia turi nuosavos zemes. Tada viskas yzy pyzy.:)

  2. Turbut kad taspats. Na,kieme vienas senas lazdynas. Tai riesutu uzmezges nemazai buvo,visi augo,Actara purskiau kad nekirmytu.Cia kuria diena nuejau riesutauti,nuo viso lazdyno tik vienas sveikas riesutas.....o visi kiti sukirmije,arba uzdziuve.

  3. Ne viskas siame pasaulyje taip paprasta ir grazu,kaip Isradejau piesi. :) Prisiziurejes visokiu cirku,kai apie "pardavima" jokie kaimynai nei nesuuodzia,nekalbant apie jokius pirmumus. Todel Pukuotuko nerimas pagrystas,reikia kazkaip vyniotis is situacijos. Geriausias turbut Augunsto patarimas,tik prie jo skaiciu bent jau po nuli prideti......arba net ir po du nuliukus,kad nebesinoretu busimiems paveldetojas del kiekvieno simto euru vis po svetimus kiemus lakstyti.

  4. On 2018-06-14 at 19:02, grazbek pranešimas:

    tai ar nors vienas į bažnyčia einat dievo malones prašot.

    P.s.kažkaip net įdomu pasidarė katroje radviliškio vietoje čia taip lietinga matyt truksta paletėje spalvu tai žaliai ir nupaišė.

    Pas mus cia vienas nuejes i baznycia sako "klebone,gal galit lietaus paprasyti?" Tas atsako,tai kad matau zmogau be skecio atejai.....kam man vargti,jeigu tu pats netiki. :D

  5. O as galvojau kad cia tik pas mane viena tokia sikna,treti metai atsodindineju,ir vistiek nenori normaliai prigyti tie lazdynai. Praejusi vasara tikrai buvo lietina,jau atrode viskas neblogai. Pavasari tik bumpt,ir vel kruva sodinuku su pumpurais,kurie nebesiskleidzia. :S

    Beje,kad neskaityti visu puslapiu atgal......kaip kovoti su "straubliuku"? :)

×
×
  • Create New...