Jump to content

muravei

Nariai
  • Pranešimai

    9
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    šilutė

muravei pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Sveiki norėciau pagalbos apie ruloninius presus taigi noriu paklausti, zadu pirkti presa rulonini renkuosi iš class 44, welger rp 12 ir Krone, tad noriu paklsuti kokie geresni dirziniai ar bugniniai? kaip su krone presais dalių bus patvarūs? pasisakykit kokį jus pirktumėte. Kaina: 9000lt-12000lt.
  2. muravei

    Ruloniniai presai

    Sveiki radau tema apie ruloninius presus taigi noriu paklausti, zadu pirkti presa rulonini renkuosi iš class 44, welger rp 12 ir Krone, tad noriu paklsuti kokie geresni dirziniai ar bugniniai? kaip su krone presais dalių bus patvarūs? pasisakykit kokį jus pirktumėte. Kaina: 9000lt-12000lt.
  3. Sveiki forumieciai as cia biski neitema noriu paklausti kiek tepalinių ziedų yra ant jumzo stumoklio 2 ar 1 norejau pirkti turguje tad nezinau nes nesu dar išsiardes gal zinot kiek ju yra ant vieno stumoklio?
  4. Sveiki, nenoriu kurti naujos temos tad paklausiu cia turiu jumza transportini dirbu visus ukio darbus su juo tad variklis jau eina i pabaiga nes tepala ryja labai, dabar per šienapjute presuoju su presu vanduo uzkaista iki 60 laipsniu ir daugiau nebekyla o man jis po presavimo vaziuojant namo pradeda spjaudyti ziezirbas pro kamina, bijau net ir i darzine vaziuoti dar uzsidegs nezinau kodel eina ziezirbos? kas per problema?ir dar butu idomu suzinoti tos ziezirbos kas jos yra salerka, ar koks tepalas ar kokie suodziai kas tai gal kokie metalo gabaliukai?
  5. Sveiki as tiriu jumza jis irgi ėda tepala nemazai per sėjos darbus sudeginau 4l tepalo o sėjau beveik tik 5ha tad sgalvojau remontuoti gal kas esate arde traktorius viska keite alkuninius šlifave, ar labai sunku bus? kaip seksis pastatyti degima? ar daug problemu gali iškilti? zadu perinkti visa motora
  6. Sveiki nenoriu kurti naujos temos tad uzduosiu klausima čia. Ar įmanomai į jumz vietoi puskaciaus ideti starteri? pas jumzo yra puskacius kitoj pusej negu pas mtz tai jeigu prikonstruotum strateri ar jis nesuktu antraip variklio? ar į manoma įdėti starteri kas viskas vektu gerai?
  7. paprasciausiai buvau rades kur buvo parasyta kad yra daugiau negu 44kw bet pasirodo kad ten klaida
  8. tai taip išeina kad visi ir transportiniai ir ekskavtoriniai jumzai yra 44kw?
  9. Labai ryškiai nepajusi tos didesnės jėgos bet truputi bus daugiau dėl šlifavimo galvos, bet manau visitek tau užvirs vanduo. DAr turiu savo viena maza klausimą gal zinot ar visi jumzai yra 44kw ekskavatoriai turi 44kw ir transportiniai? ar transportiniai turi daugiau negu 44kw? buvau rades transportini jumza kur buvo parasyta 65kw ar imanoma ?
×
×
  • Create New...