Jump to content

algis_t25a

Nariai
  • Pranešimai

    4
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Vilnius

algis_t25a pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. patikslinsiu, kad konkrečiai domina žymės (kur jas rasti), kokioj pozicijoj turėtų būti presas ir rišimo velenas (grandininė pavara), kažkas panašaus kaip automobilio variklyje alkūninis velenas turi žymes, kurios turi atitikti su šalia jos variklio korpuso žyme, tada paskirstymo veleno žymė atitikti su galvutės žyme. Arba gal turit aprašymą panašaus kitkinio preso?
  2. Sveiki, kartą lūžo John Deere 224 šieno preso rišimo detalė ir teko ją kartu su visu velenu, nuėmus grandinę, vežti taisyti, deja, nepasižymėjau kokioje pozicijoje buvo velenas... Gal kas žinote kaip sureguliuoti šį kitkinį šieno presą, gal turite kokį aprašymą panašaus kitkinio preso? Iš anksto dėkoju už pagalbą
  3. Taip ir buvo su ta hidraulika, užsiorino, o dabar jau kiloja, dėkui
  4. Sveiki, reikėtų pagalbos. Paveržiant T25A pussašio varžtus, teko dėl patogesnio priėjimo laikinai atsukti hidraulikos vamzdelius ir išleisti tepalus. Po to vėl viską sujungiau ir įpyliau tą patį tepalą, bet rezultate kažkodėl nebekelia hidraulio (iki tol veikė normaliai), gal žinot kokia to priežastis? Gal reikia dar kur nors nuorinimą daryt? Ar atsitiko rimtesnė bėda? Bandyčiau dar nusipirkt naujus hidraulinius tepalus ir pakeitus pažiūrėt kaip veiks.
×
×
  • Create New...