Jump to content

kfx

Nariai
  • Pranešimai

    40
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    marijampole

kfx pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

0

Reputacija

  1. Sveiki pas mane t-40. Pastebejau tokia beda. Tra trys rankeneles an vienos krastines pajunkta gidraulas o an kitos krastines pajunkta vertimas priekabai o vidurine laisva ir kai pavyzdziui gidraula naudojiu tai letai veikia bet kai nuspaudziu zemyn arba pakeliu vidurine rankenele tada veikia puikiai ir gidraulas ir piekaba lengvai vercia. Kas galetu but per beda su ta vidurine rankenele???
  2. taip jy nureguliavo an t-40 padare nuo mtz-50 bet dabar greitai kaista ir prastai kuriasi gal kas gali paaiskyti paprastai bet gerai kaip tiksliai degima nustatyti,
  3. sveiki t-40 jeigu degima pasukinus tai vostuvus reikia pereguliuot per nauja ar tinka viskas pagal seniau,nes as uzdejau belaruso siurbly kuro ir degimas netiko tai as paankstinau ir dabar kai pakaista ir kuri tai lyk stringa tai sakau gal vostuvu tarpelis per mazas ar kas galetu buti???
  4. kfx

    mtz

    gal purkstukai lieja ir per purkstukus patenka,per tas saibas po purkstukais
  5. gal vostuvas an siurblio ustriges nevaiksto nes ta vostuva jei yverzi dauk tai vairas geras buna o gale slaunu nekelnoje
  6. Tai reikia keturiu laidu taip??? Du laidus nuo pliusu reik vest y startery ir nuo abieju minusu reik pajunkt y minusine vieta taip?
  7. tarp dvieju akumuletoriu ydedu trumpa sujungima an minuso ir pliuso ir is galu lieka pliusas ir minusas laisvas tai ten ir jungiu laidus reaktoriaus ar gerai taip/ ???
  8. pliusas minusas pliusas minusas ar gerai taip??? is vieno galo y kita gala paeiliui taip eina klemos
  9. Tai as sujungiau du akumuliatorius lygegreciai bet man lemputes dega is karto viena paemes 100 ah o kita70 ah ir dega lemputes ka daryt? Det rele ? Kurtis tai kuriasi puikiai bet lemputes nelaiko-)
  10. as noriu pasidaryt nes turiu kelis akumuletorius silpnesnius o vienas prastai suka o pabandziau du ydejes tai suka labai puikiai bet negaliu naudot sviesu ir panasiai nes 24 , o kokia ten buna rele? tik ta rele an pliusinio laido uzdet reik ar kaip ten je naudot ir pajunkt???
  11. Gal kas gali patart as noriu ysideti du akumuletorius tai bus 24v bet 24 naudot tik starteriui o vikam kitam 12v kur det kokia rele ar kaip ka padaryt???
  12. kfx

    T-40

    Jei tokiu paprasciausiu budu neatsireguliuoja zmogus vostuvu tai ka tu pasakoji aie degima ten is vis kiek reikau. Kaip sakant kuo giliau y miska tuo daugiau grybu-)
  13. Nauja ydejau ir net galingesny nei irginalas buvo tai truputy gidraulas pagerejo o visa kita nieko.o jus an grystamos slangos gal dedat koky vistuva kad slegy sukelt truputy nes pas mane paprastai y baka grystamas pajunkta ir viskas
  14. sveiki ysidejau as y T-40 dozatoriu ir cilindra vairo kalonke ismeciau ,pakeiciau nauja siurbly tepalo ir man dabar vairas lengvas bet kiek vaira pasukus tiek ratai nesusisuka ratai leciau sukasi pagal vairo pasukima, kazin del ko taip ? gal pagal dozatoriu vairo cilindras per storas kad tepalo dauk jis reikalauja??? nes as nusipirkau visa komplekta is kito traktoriaus isimta , kas ka patartu ka daryt kad pagreityt ratu judesy
  15. kfx

    T-40

    issuki is cilindro visa forsunke ir y skyle kisi ilga atsuktuva kad atsiremtu y stumuokly
×
×
  • Create New...