Jump to content

Armi

Nariai
  • Pranešimai

    5
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Mazeikiai

Armi pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Problema issisprende atsilus orui: is greiciu dezes isleidau ~10 litru vandens Jisai per ziema buvo uzsales, ko pasekoje ir buvo uzsikirte ratai. Dabar greiciu deze veikia normaliai, kol kas jokiu blogu pasekmiu nepastebejom.
  2. Dekui visiems uz patarimus. Bandysiu raktu prasukti, tada toliau ziuresiu. Galiniai ratai buvo uzsikirte is karto ir tempeme ne per sniega, o sausu zvyrkeliu ~30m... Per kamina neprilijo, nes buvo kibiras uzmautas . O puskacium kol kas negaliu bandyt, nes jis dar rudeni sugedo-sankaba subyrejo. Uztat ir norejau uztempti, kad isivaryti i patalpa remontui. Esu uzsiemes kita veikla, todel remonta ir atideliojau pavasariui, uztat taip ir gavosi....kaip visada
  3. Stabdziai ijungti irgi nebuvo, tik pries tempiant patikrinau ar rankinis stabdis nera ijungtas-pajudinau rankena; taip pat pries tempiant patikrinau ar tikrai stovejo laisvoj pavaroj :ijungiau 9-a ir vel isjungiau, - gal tuo metu isijunge dvi pavaros ? Ar nuemes pavaru svirti su dangteliu negaleciau to pamatyti, o gal ir atstatyti pradine padeti - laisva pavara ?
  4. Kol kas nieko nedarem, tik palikom istempta i saule (visa ziema stovejo pauksmeje), gal tikrai kur nors uzsalo per kelis menesius prisikaupes vanduo, tik neaisku kaip jo tiek i greiciu deze ar sankaba pakliutu ?
  5. Bandem uzvesti nuo rudens besiilsinti savo belorusa (visa ziema stovejo ant laisvos pavaros), tempem kitu traktoriumi, tai nepavyko: galiniai ratai ciuoze keliu - tik vienas prasisuko koki penktadali rato diametro, o kitas ratas i priesinga puse tiek pat Kame galetu buti gedimas, gal greiciu dezeje probblema, nuo ko pradeti ieskoti ?
×
×
  • Create New...