Jump to content

JD6330

Nariai
  • Pranešimai

    159
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Rokiškis

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

JD6330 pasiekimai

Dažnas dalyvis

Dažnas dalyvis (3/5)

7

Reputacija

  1. Gal kas žinote JD traktorius remontuoja Agroasas ar panašiai. Gal kas turite jo tel. Nr.
  2. JD6330

    Claas kombainai (informacija)

    Sveiki, DOMINATOR 98 nors radiatorius prapūstas kuliant pirmą bunkerį armatūra pradeda rodyti variklio kaitimą iki raudono. Paskui nei iš šio nei iš to nukrinta. Paskui vėl užkyla. Paklausiau radiatorius neverda, variklis dirba įprastai. Gal kas su armatūra ar termodavikliu. Gal kam buvę?
  3. JD6330

    Claas kombainai (informacija)

    taip ir suprantu. Bet ką duoda reguliavimas?
  4. JD6330

    Claas kombainai (informacija)

    Sveiki, gal galite kas nors pasakyti kas reguliuojama ta rankena su grandine. Niekada jos neliečiau.
  5. Tokiu patarimu tikrai nesinaudosiu
  6. Galvoju gal paprasčiau servisą išsikvieti negu gamintis pačiam trauktuvą
  7. Sveiki, pradėjo leisti tepalą iš variklio per alkūninio veleno priekį 6930. Reikia keisti riebokšlį. Jį nusipirkau. Patarkite kaip nuimti skriemulį. Atsukau pagrindinį varžtą bet skriemulys nejuda. Matau, kad skriemulys susideda iš 2 dalių, priekinėje dalyje 4 skylės gilios, lyg ir su viduje sriegiu. Gal kokiam trauktuvui ir varžtams įsukti? Negi reikia imti radiatorių kad prieiti. Kai keičiau 6330 nieko nereikėjo imti. Atsukus varžtą skriemulys lengviausiai nusiimė. 6930 skriemulys šiek tiek kitoks, iš 2 dalių.
  8. Sveiki, keičiame 6330 variklio priekinį riebokšlį. Ant alkūninio veleno galo preiš riebokšlį radome metalinį žiedą. Jis juda bet neišsiima. Kataloge jo lyg ir nerodo. Gal tai riebokšlio sudėtinė detalė? Gal yra užkirtimas už reibokšlio kad neišsiima? Gal kas ardėte, patarkite kaip išimti riebokšl.į
  9. Turiu savo nuomonę apie čypavimą. Prieš n metų pačypavau 6330 nuo 105 iki 135ag. Važiuoju iki šiol bet buvo ,,išėjusi" turbina, pasikeitė triukšmo lygis, daugiau dūmina. Be to svoris, hidraulika irgi paskaičiuoti. Stebuklo neišspausi. Kito nebečypuoju. Geriausiai kaip gamykla nustatė taip ir naudoti. galvoju kad pirkti reikėtų galvojant kiek maksimaliai ag reikės
  10. Sveiki, prie 4300 mh 6330 per variklio priekį iš po skriemulio pradėjo praleisti tepalą. Įsivaizduoju kad reikia keisti sandarinimo žiedą už skriemulio. Ar kas esate tai darę patys, ar reikia kviestis specialistus. ko gero reikia ardyti visa priekis? Radiatoriai ir t.t.
  11. Su sėjamosiomis tokia ir dilema. Žinoma kad geriau būtų prikabinama diskinė vederstad ar pan., kai yra ir didesnių ir taisyklingų laukų. bet yra laukelių nedidelių aplink miestelį ir dar yra durpingų, šlapių vietų tai vien pervažiavimai problematiški. Durpėje nuklimptum be dublių su prikabinama. Pakabinama dėl to turi privalumų. Pradėjai buksuoti, kilstelėjai ir toliau sėji. Turint atliekamų , žinoma, geriausiai turėti ir tokią ir tokią
  12. jd6930 + kompakteris Double record 4 m.+ pakabinama sėjamoji nordsten 4m., sėklos bunkeryje 500 kg. traukia normaliai bet jeigu daugiau būtų svorio pradeda kelti priekį. Reikalingi papildomi svoriai.
  13. Sveiki, gal kas turite įsigiję štai tokią ar pan. lenkišką sėjamąją. Ar verta žiūrėti. Pagal kainą ir naują galima įpirkti. Ieškau ką prikabinti su kompakteriu vietoj senos nordsten.
  14. tiltas neamortizuojantis. Stebėjau važiuodamas per langą. Priekinis balkis lyg ir stovi vietoje, o juda tik pavara su ratu. O kur kaiščiai tai yra tepimo taškai. Visada sutepu.
  15. Sveiki, gal kas galite patarti. Kai ant 6330 prikabinu pakabinamą purkštuvą ir pripilu pilną (1200 ltr.), važiuojant žvyrkeliu per duobes girdėti dunksėjimas priekiniame tilte. Svoriai ant priekio uždėti visi. Tačiau kai pilnas purkštuvas traktoriaus priekis jau ant pasikėlimo ribos. Važiuodamas stebėjau iš kabinos, juda iš sujungimo kur jungiasi priekinė šoninė pavara su balkiu kur nuotraukoje apibrėžiau. Pakėliau domkratu priekinio tilto vieną pusę, pajudinau ranka už rato , niekas nejuda. Kataloge pažiūrėjau kad ten stovi specialūs flanšai ir kūginiai guoliai su plokštele. Bandžiau atsukti bet labai kietai viskas surinkta. Pabijojau daužyti. Kai be purkštuvo važiuoju niekas nedunksi. Gal sakau užtektų pasidaryti papildomus kokius 200 kg. svorius ant priekio kad išsilygintų. Gal tada dingtų tas dunksėjimas.
×
×
  • Create New...