Jump to content

Patalokas

Nariai
  • Pranešimai

    9
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Vilnius

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

Patalokas pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Na siandien nuemiau priekine sija, metkes pagal mane sueina, taciau ties siurbliu yra dar dvi raides cc, o an siurblio dantracio kazkokia irgi metke, du bruksniukai, tai sudejau, kad viskas sutaptu nors pagal mane tai skirtumo nera kaip pastatysi siurblio dantrati. Pridedu foto metkiu, siurblio dantracio cia nesimato. Sekanti karta budamas kaime bandysiu vel kurti, nors kaip sake Augustinas gali buti oro sistemoj, kai ziurejau kada pasirodis kuras, pasirode oro burbuliukai.
  2. Oro sistemoj tikrai nera permatomas slangas ir traktoriu koki 1,5km traukem
  3. Na va istaciau ta technini varzta i smagracio skyle, prasukom siurbli kol pasirode kuras, viska uzfiksavom. Traktorius nesikuria kurem traukdami dumas traukiant eina baltas, bandem perstatyneti degima nepadejo. Kaip dabar patikrint ar dantraciai gerai sudeti? Kazkaip nesinori bereikalo priekines sijos nuimineti. Ka patarsit?
  4. tai kaip as supratau stumoklis gali buti virsui bet faze bus ne ta.
  5. dar klausimas kaip zinoti, kad stumokis virsui suspaudimo fazeje?
  6. kaip supratau norint patikrinti ar gerai pastatem degima reikia surasti VMT tada ta specifini vazta apsukti ir ikisti i smagracio duobe jai varztas lenda degimas geras jai ne blogas? dekui uz pagalba
  7. tai ant siurblio irgi yra kazkokios metkes, kad siurbli reik idet kuomet stumoklis auksciausiam taske? mes kai siurbli dejom tai neaisku kokiam taske buvo stumoklis.
  8. taip duma meta, pareguliavus degima dumo neliko, gal neteisingai istatem degima, o statem taip: atsukom nuo surblio pirmo cilindro kuro vamzdeli, sukom kol pasirode kuras, varikli sukom kol stumoklis pakilo i virsu, o ar virsui tikrinom ispaude voztuva, kuomet stumoklis pasieke voztuva pradejo ji kelti kuomet baige kelti viska uzfiksavom. bet pasizimejus dantracius imanoma teisingai surinkti varikli? ar imanoma tik metkiu pagalba?
  9. keitem variklio bloka, dantraciius pazimejom dazais, dejom ne pagal metkes, ar tai gali buti neuzsikurimo priezastis. traktoriu bandem kurti tampydami.
×
×
  • Create New...