Jump to content

shakalas

Nariai
  • Pranešimai

    16
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario shakalas paskelbtas turinys

  1. Yra geras sprendimo būdas. Ir vietinės avys sveikos ir biudžetas vilkas sotus. Parduokime, o po to nacionalizuokime iš užsieniečių. Pagrindas būtų pagal konstituciją: teritorijos vientisumas. Tik vat ES konstitucija - aukščiau nacionalinės... Čia jumoro formoje. Kai taip ES braška, tai manau neateis laikas kai bus galima pardavinėti žemes (ka ipareigojo Sojuzas)
  2. Manau, kol išmokos Lietuvoje skirsis nuo ES, tol nepuls pirkti žemių
  3. shakalas

    pasidalinkim juokingom foto

    Vienas iš saugiausių auto
  4. Jei taip smagiai pakelia rulona, tai gal kas turi minčių, kaip pajungti prie darbinio? Panašiai šitaip:
  5. shakalas

    Miskantas

    Kilo klausimas. Jei sugalvojai augint, o po to manai kad ten bulvikės gerai derėti turėtu, arba kaip kontroliuoti kad neplistu. Čia ne dobilus aparti, sako šaknys 2 metrai. Kokia chemija tuomet tručyt reikėtu ir kokiu kiekiu? Ar ne ekologiškiau tada būtų žalią naftą degint arba Ignaliną vėl paleisti?
  6. Gal kas turite ir TZ ir Japona, ir galite palyginti. Pasidalinkite savo nuomone, pastebėjimus, pliusus ir minusus. P.S. kramar, matau su lietuvių kalba neesi susidraugavęs. Atkreipk dėmesį, kad čia visi stengiasi kiek įmanoma taisyklingai rašyti, o ne kaip paaugliu čatuose
  7. Į kanapes, aguonas ir kitą prieš įstatymą nukreiptą veiklą nepanašu. Per mažai finingų. Nebus japoniški grybai? Atskleisk paslapties šydą. Bent kas tai? Uogos, daržovės, grūdinės kultūros, ar nai vienas iš išvardintų?
  8. Gal ne iš šieno o šiaudų turėjai omeny? Su leidimais - ne problema. Darai kaip karkasinį, tik užpildas ne vata o šiaudai. Priešgaisrinį praeisi, jei tinkuosi. Užtenka ir vieno sluoksnio. Tinkas ne cementinis, o molio arba kalkiu (cementas traukia drėgmę ir pūdo šiaudus). Pilnas internetas info. Angliškai Straw bale house / home ar dar kaip nors. Lietuvoi ne mažai variantų. Pats bandžiau, tai kažkas gavosi. tik rankos neprieina baigti.
  9. Būtų įdomu plačiau apie presą sužinot. Koks? Kiek? Iš kur? Ir kokios minimum galios reikia? Ar tvirtai suriša?
  10. Tokiems darbams tikrai užteks, gal net ir vientilčio, jei dirvos ne molis. Per 2 kastuvus - žemė, paskui molis. O dėl nuomos - įdomu. Prieš perkant manau reiks kreiptis
  11. Ačiū už nuomones. Kuo toliau, tuo labiau galva sukasi. Didelis traktorius aišku be kalbų kad geriau, bet tėvam kad sodą nusipjautu (su žoliapjove ir trimeriu 0,6 ha neapeisi, po medziais kad ir T25 be budos nepalandziosi, + manau dar plėsti), ir kokiem daržiukam užteks ir mažo. Norės ka daugiau daryti - pasinuomos, pradžioi kol susitaupys.
  12. shakalas

    mesos kainos

    Sveiki, Noriu pirkti kiaulę pasipjovimui apie 100 kg. Gal gali kas pasakyti kokios dabar kainos už gyvą svorį? Auginama tradiciškai, bulvės, burokai, miltai. O miestiečius tai apgaus ant kiekvieno kampo. Nesinoris permokėti.
  13. Realiai jei dirbs, tai 05 -1 ha max. Tiesiog tėvai į pensija tuoj eis, tai užsiėmimui. Tėvus į kaimą grūdame, kad vaikas turėtu tikrus senelius, o tikri seneliai kaime gyvena Visas kitas plotas neatlygintinai kaimynui kaip ganykla paskolintas. Kad prižiūrėtu, ir neapželtu belekuo. Ateity tai reikės kokį planą susikurti ir koki MTZ imti, nauja ir brangų ant tokio lopo neapsimokės per visą gyvenimą.
  14. Ačiū už patarimą. Sklypas pas mane nedidelis, 6 ha. Kaimynai aplink didesnes technikas turi (lauko sarimui, kitiem darbam), tai tam ieškau mažesnio, kad pralyst visur galečiau, iki miško pašokti, kelia prasistumdyti, soda nupjauti. Manau 16 AG užteks 4WD. Nesinoris į bankus kreiptis dėl paskolos. Bandau suktis su esamom lėšom (tuo pačiu dar ir sodybą restauruoju).
  15. Sveiki mini traktoristai, Noriu pirkti Japoniuka, tik klausimas, gal kas žino kada geriausias kainas siulo pardavėjai? Ar yra koks sezoniškumas jiems? Reikalingas bus pavasarį, tai galvoju gal žiemą nelabai juda, tai kainas kiek nuleis, arba į derybas geranoriškiau eis
×
×
  • Create New...