Jump to content

TautvydasG

Nariai
  • Pranešimai

    49
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Reputation Activity

  1. Patinka
    TautvydasG reacted to voras in Zymeto Kuro Kaina   
    Ačiū, žinosiu iš ko nepirkt
  2. Patinka
    TautvydasG reacted to gediminaske in koki traktoriu rinktis???   
    jei sulauksi duok zinot kad ir i pm , nes jie labai ta akcentuoja, idomu ar realybej jis islieka ar dingsta kalbose..
  3. Haha
    TautvydasG reacted to ceck in koki traktoriu rinktis???   
    metai laukiu,nieko,bandysiu antrus metus laukt
  4. Patinka
    TautvydasG reacted to povilasg in koki traktoriu rinktis???   
    Raudoną turiu 5600 efficient(rinktasi iš maxxum multicontroler, Nh t6, JD 6MC/RC) Per metus su trupučiu 1150 valandų. Problemos: kompresoriaus tepimo vamzdelis per jungimą rasojo, oro slėginė žarna šovė, darbinio solenoidas grybavo ir transmisijos kompo fyškė buvo neprijungta iki galo dėl to metė klaidas. Gedimai pasireiškė pradirbus 350-550valandų.
    Aptarnavimo kaštai t.y. filtrų kainos mažai skiriasi nuo dvigubai galingesnių brolių. Valandos kaina arklio galiai gan brangoka.
    Traktorius su krautuvu. Tai kaip tam darbui tikrai neteko bandyt patogesnio. Puikus matomumas. Ilga bazė, ganėtinai sunkus. Sumontuota 110l LS hidraulika tai dirbant su frontaliniu 1300aps min pats gazas. Jeigu planuojama dirbti sunkesnius darbus tai būtina dyna6 dėžė ir mažiukui. Iš sunkesnių darbų gavo paart 4*45plugu, 3m 7kojų skutiką bandėm ir puspriekabę krautą 14-15 tonų. Vertinant patį traktorių tikrai nesigailiu, patenkintas. Gailiuosi kad pataupiau dėžei ir automatiniai klimato kontrolei. Tikrai vertas best utility apdovanojimo.
    Servisas ir vadyba: laukiu žadėto "goodwilo" dėl smulkmenos rastos per 1000 technikinę ir pagal tai spresis lipsiu per tvora ar ne. Pakolkas apie juos tiek
    Classo pliusai: įrankių dėžė, kabinos amortizacija, pati kabina mielesnė, transmisijos darbas sklandesnis, daugiau vietos prieit išplaut purvam. Čia subjektyvu nes tik kieme pasisūkyta. Įdomu kaip sisu prieš iveco motorus, kurio traktoriaus laidų pynės tvarkingiau pravestos, kurio kompai sandariau uždaryti.
  5. Patinka
    TautvydasG reacted to Aurelijus Klm in Žemės nuoma, kaina, mokesčiai   
    Sveiki, reikia protingu pamąstymu dabar tokia situacija perku sodyba su žeme, savininkai senyvi gyvena mieste ir sako, kad žemės nėra iš nuomavę o tik davę naudotis neatlygintinai, bet tas kas ja naudojasi yra jaunasis ūkininkas ir abejoju, kad jis nėra padaręs nuomos sutarties registru centre. Jis norėtu pirkt tik žemę, bet jos niekas neparduoda be namo, raštiškai jis neatsisako žemės. Ar yra kokia galimybė kaip nors man sužinoti ar nėra žemė išnuomota. Jis dar iš tikro nesiskaito su savininkais, jiems nemoka nuomos nors yra sutarę po 200 litų už ha.. Jei būtų nuomos sutartis būtų galima ja nutraukti kadangi nuomotojas nesilaiko įsipareigojimų, o jei panaudos sutartis ar nebus man po to problemų nupirkus namą ir žemės su įsiteisinimų.
  6. Patinka
    TautvydasG reacted to voras in Kaip pritraukti gerus darbuotojus ?   
    Amzina tema be atsakymo, as lakiu kol ukrainai ivaziavima supaprastins, bus ir mergu graziu ir su darbuotojais bus galima susikalbeti
×
×
  • Create New...