Jump to content

andas

Nariai
  • Pranešimai

    41
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Vartotojo informacija

  • Lytis
    Not Telling

Miestas

  • Miestas
    Širvintų r.

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

andas pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

0

Reputacija

  1. andas

    Ekstensyvus šlapynių tvarkymas

    Yra tokie vikšriniai traktoriukai su smulkintuvu ir bunkeriu. http://loglogic.co.uk/index.php/product-range/all-terrain-vehicles/softrak
  2. Taigi aiškiai pasakė, reikia "pridėtinės vertės". Jei smulkinant sudega bakas saliaros, kad surinkti sudegs dar vienas. Nuo kiekvieno smulkintojo papildomas bakas. O tai reiškia pridėtinio darbo turės tiekėjai, kolonėlės, detalių pardavėjai, plius mokesčiai , akcizai ir ...
  3. "Žemės ūkio ministerija kol kas nėra patvirtinusi paraiškų smulkiems ūkininkams rinkimo 2021 metais datų."
  4. Gali teikti tik perdirbimui. NMA šį papunktį traktuoja kitaip, nei mums norėtųsi :)
  5. Kas taisėte gal patarsite, kaip reikėtų skaičiuoti išmokas pagal taisyklių 45.1. punktą "50 proc. visų veiklos pajamų – skiriama 15 balų"
  6. Kiek pamenu, tai visos 2014-20 SMULKIŲ lėšos jau buvo išnaudotos 2016 anos valdžios. Dabartiniai perskirstę kažkiek atrado šiems metams. Tik gal nesitikėjo tiek paraiškų. O jei pagal kitas programas "stambieji", "perdirbėjai" ir kt. nebe įsisavina skirtų lėšų, tai valio, dar liks nesuvalgyto pyrago. Gal pagaliau veika susijusių asmenų, intensyvumo sumažinimo ir kt. taisyklių sugriežtinimai. Tokiu atveju po kokio nors perskirstymo "smulkiesiems" galima tikėtis dar trupinių.
  7. Vakar tik atnaujino http://www.vic.lt/blog/2018/05/14/atnaujinta-ved-skaiciuokle/
  8. NMA sakė galima, tik turi dokumentai būti išversti į lietuvių kalbą.
  9. O ar reikėjo kokių nors įrodymų, kad traktorius atitinka taršos, saugos ar kt. reikalavimus?
  10. Pritariu Žanetai. Labai svarbu per daug neprisiplanuoti, nes viską reikės įvykdyti. "19.2. nekeisti projekto įgyvendinimo vietos ir sąlygų (vykdyti verslo plane numatytą žemės ūkio veiklą) nuo sprendimo skirti paramą priėmimo dienos iki projekto kontrolės laikotarpio pabaigos "
  11. Manau labai rizikinga. Per atsakymui skirtas kelias dienas turėsi susirasti ir traktorių ir 2 komerc. panašius į paraiškoje parašytus parametrus. Peržiūrėjau skelbimus, tai net MTZ panašių nerandu.
  12. Jūsų skaičiuoklė pasenusi, o naujos ŽUIKVC dar neparuošė. Šiandien jiems skambinau, atsiprašo ir žadėjo vėliau įkelti į savo tinklapį.
  13. Neberandu ŽUIKVC VED skaičiuoklės. Bet tau reikia deklaruoti min. 5,08 ha žieminių kviečių, kad surinkti mažiausią 4000 EDV. Tada kitąmet, jei dar priemonei užteks pinigų ir bus šaukimas ir nesikeis taisyklės galėsi teikti paraišką.
  14. Gal kas žinote kada taisyklės pasirodys?
  15. andas

    Grėbliai

    Dar neteko keisti, su dobilu nėra ką lyginti.
×
×
  • Create New...