Jump to content

j.svajunas

Nariai
  • Pranešimai

    46
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario j.svajunas paskelbtas turinys

  1. j.svajunas

    TRIUŠIŲ NARVAI

    https://www.skelbiu.lt/skelbimai/triusiu-narvas-27917825.html
  2. j.svajunas

    TRIUŠIŲ NARVAI

    Sveiki, Pirksiu triušių narva pagaminta pagal mokslų daktaro I. Michailovo principą.
  3. j.svajunas

    Arbūzai

    Ačiū už gerą idėją,pabandysiu ir aš.
  4. j.svajunas

    Konsultacijos uz pinigus

    6-7 kartai tavo aprašyme yra jau labai intensyvus vadų skaičius. 4 vados per metus normalu.Na žinoma auginant mėsai ir bandant iš to pragyventi visi sieke maksimumo.
  5. j.svajunas

    Konsultacijos uz pinigus

    Geriausi vitaminai nuo intensyvaus vedimo,poilsis.
  6. na matai gal susilaikysiu nuo tokiu eksperementu ,gaila butu 100 triusiuku uzkast ,o vanduo saules gauna ir dauk juk mano gardai ir backa lauke ,matai man didelio pasirinkimo nera airijoj ,reiks isradinet dviraty kat ir man ir triusiam but gerai na gal dar kas ka pasiulys Tai tau ir sako,kol vanduo gaus šviesos vandenyje visada augs dumbliai.Vandens talpą pakavok ir žarnelės turi būti su juodu apvalkalu,kad nepraleistų šviesos.
  7. j.svajunas

    Triušių ligos

    Ta liga neišgydoma,visus reikėtų naikinti.(sergančius)
  8. j.svajunas

    Triušių ligos

    Tai miksomatoze geriausias vaistas pagalys per ausis.
  9. j.svajunas

    nuorodos apie triusius

    Čia kiek suprantu apie tave straipsnis. Taip. Labai šaunu,ačiū už gerą straipsnį.
  10. j.svajunas

    nuorodos apie triusius

    Čia kiek suprantu apie tave straipsnis.
  11. j.svajunas

    Kergimas

    O patelė ar rujoja,ar tu sugalvojai pats,kad jai laikas kergtis.
  12. j.svajunas

    triušių mušimas

    Bandžiau šį variantą man nepatiko,visas sprandas pajuodęs nuo kraujosrūvų.
  13. j.svajunas

    kombikorma

    jis ne vadybininkas o tik zmogus kuris perka ir jam neidomu kiek tu pirktum ir po kiek o telefona manau nesunku pagooglint 842669053 http://www.joniskiogrudai.lt/lt/apie-mus As manau zmogus turi kaskoki telefona kuriuo paskambinus galima gauti tokia kaina Tai ir klausiu tel. aisku jei nepaslaptis Nes as jau skambinau ir klausiau kokia kaina pasarai ... Pašaro reik pirkti 1 t.O kontaktai,užsisakiau pas savo regiono vadybininką.
  14. j.svajunas

    kombikorma

    Kokios kainos ? 1 t-1227 Lt(atveža į kiemą).
  15. j.svajunas

    kombikorma

    Sveiki,aš jau vieną toną sušėriau,Joniškio grūdų.Ką galiu pasakyti,nusiskundimų tiek pašaro kokybe ir kainos atžvilgiu neturiu.
  16. j.svajunas

    Kergimas

    Tavo atvejų patelėms reikalinga dieta.Nes apauga riebalais.
  17. j.svajunas

    Triušių ligos

    triušiai gaišta nuo ūmios kokcidiozės, nuo lėtinės neprivalo, nors tai ne išimtis. Kaip ir jau minėjau ne kartą ,kokcidijos yra pimuonis, todėl gali patekt su grūdais, daržovėmis, vandeniu. Vien tik narvo dezinfekcija nuo to neapsaugo. Duok pašarus su sinteniniu kokciodistatiku ir per gerą pusmetį išsivalys banda(rotacijos būdu) . Augalinis kokciodistatikas padeda tik nuo ūmios kokci,bet nuo lėtinės neapsaugo. (augalini deda unipasz, jeigu apskritai deda, taupymo sumetimais) sveiki mano triusiai iskrito amzius nuo 1menesio iki 3menesiu .dariau skrodima kepenyse balti pletmukai ,ytariu kokcidioze ,bet suauge kralikai atrodo sveiki eda gerai,ka daryt visa banda y duobe ar kaip elgtis.kaip suzinot ar kiti ir serga gaila visus y duobe,patarkit ka aciu Tu pasiskaityk atidžiau,forume pila info apie tai.
  18. j.svajunas

    kombikorma

    kokia kaina gaunasi ? 1284 lt/t paskutini karta gavom Sveiki,gal turit šio pašaro sudėtines dalis,kaina gana patraukli. neturiu galimybes siuo metu atskanuoti sudeties, bet siaip lb panasi i KG kiek palygindavau Sudėtį pašaro ir kainas gavau,atsiuntė regiono vadybininkas.paimsiu kelis maišelius pabandymui.
  19. j.svajunas

    kombikorma

    kokia kaina gaunasi ? 1204 lt/t paskutini karta gavom Sveiki,gal turit šio pašaro sudėtines dalis,kaina gana patraukli.
  20. j.svajunas

    Arbūzai

    Gražus derlius,kokio dydžio užaugo.Aš auginau šiemet šiltnamį,tai užaugo labai jau mažas apie 0,5 kg. Gal netinkamą sėklą nusipirkau.
  21. Jau nebeapsimoka dovanoti? pradejai pardavinet? juk pries kelis menesius sakei nepardavineji o dovanoji. tai kaip su saskaitoom, jei pirkciau israsytum? Keista turi imone ir nezinai kad nevisi o tiksliai visi privatus (fiziniai) t.y. ne JURIDINIAI asmenis neraso SASKAITU . Pasiskaityk Lietuvos respublikos istatimus Kokius dokumentus reikia pateikti , kokiu galima reikalauti ...ir is ko Ko tu čia pariniesi,taigi lietuviai.Kitaip jie negali.(kaip man gera kai tau bloga)
  22. Buvau, Noriu paklausti pats priklausai tai draugijai ? Taip priklausau,na buvo ataskaitinis metinis susirinkimas draugijos ir seminaras. Seminare pasakojama buvo apie triušių ligas ir jų gydymą. Antroj dalį pasakojo apie pašarus ir jų sudėtį .Labai įdomu buvo.O seminarą vedė Dd.Andriejus Jerešiūnas.
  23. j.svajunas

    TRIUŠIŲ NARVAI

    Nuostabūs gardai,labai dailiai pagaminti.Per geri žvairiams.
  24. 2013 m. kovo 16 d. 10 val. Lietuvos respublikos žemės ūkio rūmuose (Donelaičio g. 2, Kaunas) įvyks ataskaitinis-rinkiminis draugijos narių susirinkimas. Po susirinkimo bus organizuojamas seminaras aktualiais triušininkystės klausimais. Susirinkimo darbotvarkė. 20130316_susirinkimo_programa.doc
×
×
  • Create New...