Jump to content

Balalaika

Nariai
  • Pranešimai

    9
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

Balalaika pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Balalaika

    Arbūzai

    Na arbūzas gražiai atrodo, bet man šiais metais nepasisekė. Sėklos buvo iš pirktinio arbūzo (norėjau pažiūrėti ar užaugs koks nors ar ne.) Taigi iš pradžių pasėjau į 5 vazonus po sėkla. Tik iš 2 vazonų išdygo daigai, vėliau jau daigai buvo neblogai paaugia (maždaug 15 cm) ir jie pradėjo po truputį vysti, ir kitą diena juos persodinau į šiltnamį. Daigai išsilaikė maždaug 2 savaites, o vėliau sunyko. Taigi ateinančiais metais reikės nukeliauti į kokia nors parduotuve, ir nusipirkti sėklų, ir bandyti sodyti lauke po agro plėvele.
  2. Balalaika

    Anekdotai...

    Sėdi du balandžiai ant šakos ir staiga praskrenda rektyvinis lėktuvas. - Oho kaip greit!!! - Jeigu tau taip subinė degtų, tu dar netaip skristum... -------------------------------------------------- Eina kartą zuikis ir nešasi knyga. Prišoka prie jo vilkas ir klausia ka čia nešas. - Loginio mastymo knyga,- atsako zuikis. Vilkas netiki ir prašo parodyti kaip ji veikia. Na zuikis klausia vilko ar turi degtuku, o tas atsako, kad turi. Tai zuikis ir sako- jei turi degtuku reiškias rūkai, jei rūkai tai geri jei geri re...iškias eini pas mergų o jei eini pas mergų tai tu ne gėjus. -Nu čia geras, varau pas mešką papasokosiu,- sako vilkas ir nubėga pas meška. Kai grįžta vilkas pas zuikį zuikis klausia ko jis taip keistai vaikšto, o vilkas ir sako - Buvau pas mešką ir paklausiau ar jis turi degtukų. Zuikis: - Na ir? Vilkas : - Jis degtukų neturėjo... -------------------------------------------------- Nusipirko ūkininkas naują gaidį ir paleido jį į vištidę. Jaunasis gaidys apsidairė - vištos visos gražios, o senukas gaidys toks nušiuręs... Jaunasis ir sako: - Vikas, ši vištidė nuo šiol priklauso man... Senasis: - Tai jau ne... Surengiam lenktynes - aplink vištidę reikia apibėgti tris kartus. Kas bus pirmas - to vištidė ir bus. Jaunasis gaidys pažiūrėjo į savo raumeningas kojas, į gražias vištas ir nusprendė, kad nebus sunku aplenkti senį. Lenktynės prasidėjo. Senis išsiveržė į priekį, na, o jaunasis net užsiputojo kaip bandė pralenkt jį. Staiga jaunąjį gaidį ūkininkas pagauna už pakarpos ir nusikeikęs sako: - Nu velnias, jau trečią gaidį perku ir vis gėjus pakliūna.
  3. Balalaika

    Arbūzai

    Aš šįmet keletą sėklų pasodinau, o kur jis augina? Ta prasme lauke ar šiltnamį. Ir panašiai per kiek laiko užaugą?
  4. Aš norėjau pasiteirauti, ar kasnors iš jūsų auginate arbūzus. Jai taip tai pasakykite kaip juos reik prižiūrėt, kad jie užaugtų sveiki.
  5. Balalaika

    ORŲ PROGNOZĖS

    Pas tave gal ir baigesi Bet pas mus tai ojojoj dar pusto
  6. Balalaika

    krepsinis

    Ziurit pagal interneto greiti. Uzvakar pralaimejo apie 30 tasku skirtumu... Dabar kaip ir per reklama maciau sake kiekviena pergale verta "Aukso"
  7. Balalaika

    jusu telefonas

    Mano telefonas yra : Nokia 6300 .
  8. 1. Mirties 2. Pasaulio pabaigos.
  9. Balalaika

    bajeriukai

    liux sitas
×
×
  • Create New...