Jump to content

Pukiss

Nariai
  • Pranešimai

    12
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Vilnius

Pukiss pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Pukiss

    Konsultacijos uz pinigus

    o daur triusiu laikot?turiu omeny pateliu.del saves laikot ar papildomiem pinigelem uzsidirbti?
  2. Pukiss

    Putpeles

    Sveiki.daug cia skaiciau rasot kad pradeda det nuo 45 d o kiek laiko jos deda?iki kokio amziaus?
  3. Pukiss

    Konsultacijos uz pinigus

    O gal kas zino kaip triusiukus gydyti nuo viduriu putimo ir vydurevimo?
  4. Pukiss

    Konsultacijos uz pinigus

    Nu nzn, del triusiuku kiekio, veda vidutiniskai po 8 - 9 triusiukus yra tokiu ir po 12 veda. del augimo ir nelabai matau skirtumu, nes triusiai 3kg gyvo svorio pasiekia 3 - 3.5 menesio. Buna kad patele ir men buna viena ir vistiek ismeto, nes kai triusiukus atskiriu apie 1.5 men patele nevisalaik iskart surujoja, tai pas patina i svecius patenka jau pailsejusi normaliai.Dabar turiu viena patele kuri ilsejosi apie men ir dabar atsivede 9 triusiukus pries 6 dienas ir jau tris suede, nesuprantu kodel.
  5. Pukiss

    Konsultacijos uz pinigus

    O tai del tu paciu priezasciu gal ir eda triusiukus?O tai koks kiekis optimaliausias vadu per metus, nes skaiciau kad per metus galima padaryt apie 9 - 10 vadu, bet patele tada jau keist reikia.
  6. Pukiss

    Konsultacijos uz pinigus

    Per metus atveda vidutiniskai 6 - 7 kartus, kai kurios biski daugiau kai kirios maziau. Seriu kombinuotais pasarais, dar gauna sieno, runkeliu, berzu ir kitokiu sakeliu. Kartais morku, kopustu. Papildomai idejas druskos, skaiciau kad gerai ir aisku vanduo. O kokie vitaminai yra nuo intencyvaus vedimo?
  7. Pukiss

    Konsultacijos uz pinigus

    Sveiki dar karta.Turiu tokia opiausia problema triuses atsiveda triusiuku ir juos ismeto. Buna atsiveda tris vadas normaliai po to viena ar dvi vadas ismeto ir vel normaliai viskas.Lizdai buna normalus su pukais (daug) ir sieno siek tiek, po dienos viskas istaskyta i kampus.paskutiniu metu pradejo triusiukus est, skaiciau kad eda jei vandens nera, bet vanduo buna visada.gal joms nepatinka kad lendu ten, bet tada visos pateles metytu, bet kaip susitarusios pasikeisdamos meto:( maisto nekeiciu visas seriu tuo paciu,pasaras trys metai tas pats. jau nebezinau ka daryt ir kur ieskot informacijos:(
  8. Sveiki.Gal kas gali ar zino kas gali profesonaliai pakonsultuoti triusiu auginimo tema? Galiu susimoketi.Dekui
  9. Pukiss

    Kailiukų išdirbimas

    Sveiki. Gal kas zino kur galima aplink vilniu isdirbt triusiu kailiukus? dekui uz info
  10. Pukiss

    Triušių ligos

    Sveiki. turiu tokia nemaza problema. pateles atsiveda triusiukus ir kai kurios ismeto iskart kai kurios po kokiu 6-7 dienu, viena ismete beveik dvieju savaiciu. matosi kad nemaitina. Del ko taip gali buti ar tai kazkokia liga ar kas? Eda gerai, vandens netruksta. gal kas gali padet?
  11. ziurkes jei isiveise tai sues ne tik pas viena patele, bet ir pas kitas. turejau tokiu problemu tai kol neissinaikinau ziurkiu tai per nakti dingdavo iki 15 triusiuku. pas mane pati pries kelias dienas atsivede mazyliu ir viena sugrauze o kitiems ausytes apede, bet vandens visalaik buna ir visas pateles seriu tuo paciu pasaru tai cia galvociau kad streso padariniai.
  12. Sveiki visi. Pas mane ir tokios pat problemeles, bet kiek ekperimentuoju negaliu issiaiskint. laikau kalifornu veisles triusiukus, patalpoje nera nei salta labai nei dregna. patele sakysim atsiveda 2, 3 ar 4 vadas normaliai, po to 1 ar 2 vadas ismeto ir vel normaliai vedasi. nekeiciu nei pasaru nieko, seriu visus vienodai ir tuo paciu. jei butu esme del temperaturos ar dregmes tai kitos pateles ir taip elgtusi, bet ne. nieko nesuprantu kame esme...
×
×
  • Create New...