Jump to content

Jaunasis

Nariai
  • Pranešimai

    1663
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    7

Atsakymai kurių autorius Jaunasis

  1. sveiki cia manau ne pirmas su tokiu klausimu bet vistiek :D ka su tais kvietmieziais daryt :D buvo suskusta nuglifosuota pabiru aisku kai sausa didele dalis nesudygo pasijudino su sejamaja tai pridygo tu pabiru kai velnio tuose mieziuose :D ar kazin planuot jau jiems roundup pavasariui atejus ir set kazka kita ar tiketis geriausio kad kazkiek mieziai uzstelbs kviecius ir bus bent kiek proto ribose tu kvieciu  z.mieziuose?

  2. kam iskarto taip zmogui. lyg patys butumet tobuli net klausimo neperskaitet nei parasyta kad dbr jau jis lekia su tuo kokteiliu nei ka nei jusu pinigai nei ka. neturit ka pasakyt tai paskaitykit ir patylekit o jei turit kazkoki savo mixiuka tai tiesiog paimkit ir patarkit zmogui ka patys maisot ir kokia nauda is to matot o ne pulkit iskarto kad ka tu cia kvailas darai ar isviso reikia ir panasiai.

  3. Prieš 13 valandų, ceck pranešimas:

    su blogu daigumu aš net neparduočiau, bet firmos gali ir dar paskui žiūri akis išvertę :icon-redface:

    apie pardavinejima su blogu daigumu tai taip nera ka nei kalbet as tiesiog sakau kad jei kazkam tinka ir c3 gali but kaip sekline medziaga viena karta pasiseti stebuklu neieskant.

  4. Prieš 13 valandų, voras pranešimas:

    Sėkliniai yra C2, viskas kas po jų yra ūkinė sėkla, kokie dar kainos priedai :icon-redface:

    as tai manau kiek kas nori tiek tas ir praso ar uz c2 ar uz c3 ar uz c4. cia kiekvieno teise rinktis ka tu perki ir iskur perki.atveza gi ir is rimtu istaigu o tenka atgal grazinti seklas nes tragedija buna ir is ukio kita karta tikrai geresne sekla.

  5. prieš 28 minutes , Minduksx pranešimas:

    Aš nesakau kad nebandyt kad neveikia, nu bet tiesiog įjungus logika ką gali 100ml ant vieno ha? Kaip pvz tas ūkininkas iš Kėdainių kur pats augina bakterijas, ar ne po 100l laisto? Tai bent tada efektas, o čia 100ml ir nesvarbu gali pilt į belekokia chemija purskiant, veiks... 

    na herbicidu kitu uztenka ir keliasdesimt gramu i hektara ir suveikia :) o tas 100ml tai ten gaunasi tik inesimas gybu ar bakteriju i dirva ir jau jos pacios turetu ten dirbt ir daugintis kaip as suprantu

  6. prieš 4 minutes , axe pranešimas:

    Jo, papurski 100ml vandenelio ir tikiesi kad jie atstos salietros 200kg :icon-lol:

    niekas manau taip drastiskai nesielgia bet manau visiems verta bandyt kazkaip tvariau ukininkaut ir bandyti inesat organikos ar tu paciu bakteriju mazinti trasu pesticidu norma.nepabandes nesuzinosi o jei visada lauksi kada kaimynas isbandys tai paciam jau ir saukstai po pietu poto gali but.asmenine nuomone nepulkit zudyt :)

×
×
  • Create New...