Jump to content

Pauliuslt

Nariai
  • Pranešimai

    20
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Reputation Activity

  1. Patinka
    Pauliuslt reacted to viktorass in Rolmako diskinis skutikas   
    Ta lyginimo lenta gal ir atrodo gležna bet padaryta iš maždaug 15mm o gal ir daugiau metalo juostos o kitoje pusėje dar kampuotis privirintas, jei lyginčiau su Šiauliu gamybos germinatoriaus lyginimu tai šitas padargas daug geriau užlygina, man atrodo nelygumams užlygint labai pasitarnauja antroji lenta kuri yra už volu.
  2. Patinka
    Pauliuslt reacted to dzipas in Ferma is pusremiu   
    Cia turbut apie "kliuskas" kalbi. Realiai va dabar pats metas nuvaziuoti paziureti kur jau tokios kliuskines fermos naudojamos ir kaip ten su ventiliacija. Jei gera ventiliacija - skarda, betonas ar medis - visiskai tas pats. Kondensatas turi "isvaziuoti" per ventiliacija, jei nebus geros ventiliacijos turesi slapia tvarta ir prakiurusius gyvuliu plaucius. Jokiu siltinimu stogui nereikia, gelzbetonis siose fermose naudojamas kaip laikancioji ir nesancioji konstrukcija, bet moraliskai ir technologiskai pasenusi. Statai kliuskas, fiksuoji metaliniais balkiais, dedi gegnes ant ju cinkuota skarda, per viduri stogo padarai ventiliacijos stogeli (galima sudeti plasmase bus sviesos saltinis). Sienas 1,5-2 metrai aklinos, toliau i virsu atvira arba tinklelis. Apie kondensata pamirsi ir nezinosi kas tai yra. Tik vienas klausimas - jeigu ferma darai naujai, t.y. jos ten nebuvo - kaip su iteisinimu, toks variantas statybu inspekcijai nepraeis arba labai kastuos.
  3. Patinka
    Pauliuslt reacted to MBLORINSER in John Deere traktoriai   
    Prasom imkit, ir skaitykit o tatai skaitydami permanykit.
    XIII. Vazevimo pradzia ir manevravimas nr.113
    113. Kur kas lėčiau už leidžiamą didžiausią greitį važiuojantis vairuotojas (išskyrus tuos atvejus, kai jis suka į kairę arba apsisuka) privalo praleisti paskui jį greičiau važiuojančias transporto priemones, pasitraukdamas kuo labiau į dešinę. Lėtaeigės ar didelių gabaritų transporto priemonės vairuotojas prireikus privalo sustoti ir praleisti už jos susikaupusias transporto priemones.
    http://www.keliueismotaisykles.info/xiii-va382iavimo-prad382ia-ir-manevravimas-99-116-p.html
  4. Patinka
    Pauliuslt got a reaction from Mažylis in Sandelio apsildymas   
    O kaip sitas sprendimas? http://www.izoputos.lt/pastatu-siltinimas-putomis/atlikti-darbai/gyvulininkystes-ir-agrarines-paskirties-pastatu-siltinimas-2/
  5. Patinka
    Pauliuslt reacted to 00900storas in Vasariniu kvieciu auginimas   
    Kvieciukai buvo gan grazus kol nenupuciau nuo ligu profilaktiskai, ir idejau mikriuku ! Pradejo geltonuoti, ir t.t gal kas turi kokiu minciu ?
  6. Patinka
    Pauliuslt got a reaction from tumas in Sandelio apsildymas   
    O kaip sitas sprendimas? http://www.izoputos.lt/pastatu-siltinimas-putomis/atlikti-darbai/gyvulininkystes-ir-agrarines-paskirties-pastatu-siltinimas-2/
×
×
  • Create New...