Jump to content

Ivanovas

Nariai
  • Pranešimai

    12
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Ivanovas pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Ivanovas

    Filmukai

    5 postais aukščiau reikėjo pažiūrėt
  2. Ivanovas

    Už kiek perkate žemę?

    Didesnės. Čia rašot, kad parduoda po 2000 Lt už HA ir po mažiau, deja tokių kainų internete nematau, taigi ir teiraujuos kur čia rasti
  3. Ivanovas

    Už kiek perkate žemę?

    Sveiki, esu naujokas Kur jūs randate tą žeme parduodant? Nes bežiūrint skelbimus skelbiu.lt, aruodas.lt ar edomus.lt kainos gerokai kitokios nei čia minima.. Ar tiesiogiai važiuojat i kaimą ir klausinėjat žmonių?
  4. Ivanovas

    Filmukai

    sugalvok taip
  5. labiausiai apsimokėtų parduoti viską man nes matau tingi ieškotis info net apie išmokas, tai kas bus kai reikės paraiškas nešt?
  6. Taigi straipsnyje yra paminėta kiek jam viskas kainavo.. Ar tik antraštes skaitai?
  7. Labai gerai pastebėta. Kam imt paskolą jei jau tu galvoji, kad negalėsi išsimokėt? reikia tik kazkiek procentu inest tos kainos o paskui ta zeme kure tu perki gaunasi kaip uzstatas jeigu nesugebi issimoket bankas ja pasiima Va nuo tokiu nesamoniu ir prasidejo krizes. Kkainos kyla, tie kas normaliai dirba ta zemia nesugeba jos ipirkt.
  8. Dirbamą žemę geriau nuomotis? Kur perkat žemę? Ir kokiomis kainomis?
  9. Na turiu butą, už kurį dar moku paskolą, bet likutis yra ~ pusė buto vertės. Jį pardavus manau kokius 70.000 Lt turėčiau pradžiai. Šiuo metu turiu dar ir darbą už kurį taip pat šį bei tą moka. Taigi žemę galima ir išsimokėtinai pirkti, per kelis metus išsimokėt ir tada jau kurtis savo valdoje. Dėl nuomos esu skeptiškas dėl vieno dalyko: jei tarkim įvyktų kažkas nenumatyto ir skubiai reiktų pinigų, tai nuomajomas žemės nei parduosi nei užstatysi. Nuosava žemė būtų tarsi kažkoks garantas, kaip šiuo metu butas. quote]Noras tai privalumas del to nesigincijama.Del zemes nuomos tai apsimoka daug labiau negu pirkti nebent tas nuo 0 nereiskia turimu pinigeliu kiekio.del technikos tai teks prisiminti visus draugus,gimines,kaimynus,pazistamus ir tt.Tai yra geris pazinsi draugus nelaimej .Cia jau varau i ateiti.del paskolu turiu atskira nuomone kurios neviesinu.
  10. Deja noras nepraeis. Nuomotis nematau prasmės, nes tuos pinigus galima būtų kažkur kitur geriau išleist. Jei nori pradeti ukininkauti nuo nulio ir turi mazai ziniu - siulyciau pradzioje issinuomoti zeme su sodyba. Pabandysi metus kitus, gal noras visai praeis..
  11. Sveiki, kad nekurt naujos temos įsiterpsiu ir aš su savo klausimais Esu miestietis, tačiau turiu labai didelį norą pradėt ūkininkaut ir pabėgt iš miesto. Truputį gazdina tas, kad viską reikės pradėt nuo 0: žemės pirkimas, sodybos įrengimas, technikos pirkimas ir tt. Elementariai paskaičiavus ant popieriaus lapo suma susidaro kosminė Ar yra įsikūrusių nuo 0? Kaip jūs pradėjot ūkininkaut?
  12. Sveiki, labai sudomino šie šamai gal kas juos augina ir žino kiek preliminariai kainuotų? (talpykla, filtrai, aeratorius, mailius, pašaras) Planuočiau pradžiai kokių 100 vnt, nes norėčiau pamėginti užsiauginti savo reikmėm.
×
×
  • Create New...