Jump to content

karaliunas

Nariai
  • Pranešimai

    32
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Reputation Activity

  1. Patinka
    karaliunas got a reaction from Gunia in MTZ hidraulis   
    dekingas uz atsakyma jeigu kas dar neaisku bus klausim toliau:)
  2. Patinka
    karaliunas got a reaction from stonys in Pieno kainos   
    Kuo toliau tuo linksmiau cia ziuriu darosi cia kaip antonovo dainoj..nulinks gyvenimas kaip By.....is...
  3. Patinka
    karaliunas got a reaction from driucha in Pieno kainos   
    Na tavo mintys cia grazios viskas tvarkoj bet nepamirsk kad cia Lietuva pas mus tokia koperacija kaimyniska neimanoma nes toj kuris bus nepatenkintas nulauztu nagu greblio ar siaip kuom nrs ir finise paskaiciuos kad jis patyre didely minusa o juk jis dirbo pirko naga uz jy mokejo eurus kuriuos pats mokejo ir jam ju niekas negrazino ir taip toliau zodziu kol nepasikeis musu sovietinis ar koks ten mastymas tol ir toliau cia svajosim apie geresni rytoju:)
  4. Patinka
    karaliunas reacted to manttys in Pieno kainos   
    Ok, tada lai moka, susitaria kiek mokėti ir vienas kitam moka, bet reikia mažinti kaštus. Kuom skiriasi didelis ūkis nuo kelių mažų apjungusių savo jėgas pašaro gaminime? Aš manau, kad niekuo labai nesiskiria. Bet jeigu kiekvienas norės turėti presą, kurį naudoja visas valandas sudėjus dieną ar dvi per metus ir taip su visa gana brangia technika, tai pinigu tikrai pritrūks.
     
    Savo turėt patogu, tikrai taip, net morališkai labai faina, bet tikrai už visa tai kiekvienas susimoka su kaupu.
     
    Koks kraštas, kažkaip kaip ir kosmoso srities pas jus šienainio kainos. Ar be pvm negali pasukti žmogui ne PVM mokėtojui?
  5. Patinka
    karaliunas got a reaction from Aukštaitė in Pieno kainos   
    As mielai uzsukciau kad ir nuo ryt bet ar kiti padarys taip pat ?
  6. Patinka
    karaliunas got a reaction from vaiks in Pieno kainos   
    kaip cia sakoma viltis durniu motina o motina tai vaikus myli.
  7. Patinka
    karaliunas got a reaction from woldas in Pieno kainos   
    ne nu konkreti "bananu respublika" cia,tai ka gavot toliau tada vest tas karves prie seimo paleist nafik ir spakaina bent per zinias parodys kad cia mum rimta sikna jau nes kiek suprantu tai matyt seime ten veltedziai tie net nezino gal ar kaip cia yra,girdet tik kad pabegeliais va domisi nauja saka matyt cia toj vietoj karviu galesim laikyt negrus..
  8. Patinka
    karaliunas reacted to karaliunas in Pieno kainos   
    Is kur cia tokios naujienos ?
  9. Patinka
    karaliunas reacted to tadasg in Melžiamų karvių šėrimas   
    nepridėjau tos ląstelienos ilgio. Bet minty turėjau tą patį kaip ir pasakė gerb. Pienmegys.
  10. Patinka
    karaliunas reacted to Pienius in pieno perdirbimas   
    Jo b**t. Jau matau kaip karves eda pasmirdusius supuvusius pasarus ir net pieno duoda! Glostymais ir buciavimais taip pat sotus nebusi.
  11. Patinka
    karaliunas reacted to viliuss in Renginiai , parodos, seminarai   
    Ko tai ir aš tą patį pagalvojau, kad čia reklaminiais tikslais
  12. Patinka
    karaliunas reacted to agilelukseviciene in kombikormas triusiams   
    o kokius siulote naudoti
  13. Patinka
    karaliunas reacted to driucha in Pieno kainos   
    Visiskai sutinku su Kwboy ir tuo paciu pats sau papriestarausiu. Kowboy ir daugelis ktui jau sukure gamybine baze turi verslo pagrindus. As ,ir tikrai nemaza dalis tokiu kaip as ,tai dar tik kuriam. Manau ce esminis skirtumas ir jis itakoja nuomoniu skirtuma. Kai Jus kuret ,nebuvo visokiu  reikalavimu. Sendien pirma reikia pastayti meslide ,o tik p to pirkti karves.
     Antra ,manau mes ,as, esame jaunesnioji karta,kuri ragavo ir savos ir svetimos duonos.Svetima tikrai ne tokia skani.Sakau is asmenines patirties.
     Trecia.Prancuzai vokieciai ir visi kiti, manau taippat pradejonuo tukstantiniu ,o galir nuo tukstancio nesiekenciu, mitingu ir per simtmeti isaugo iki  masiniu reiskiniu. Ju zemdirbystes tradicijos skiekis proprosenelius,o musu ,geriausiu atveju ,senelius.
     Jei Mes,jaunoji karta, zvelgsime atgal ir bijosim musu tevu ir seneliu nesekmiu,tai automatiskai esam pasmerkti. Gal esu naivus,gal per didelis optimistas,bet tikiu,kad atsiras bendraminciu,kuriem ne vis vien kokia bus musu salis po 100 metu. 
     Lengviausias budas kraut lagaminus ir varyt i vergija. Truputi sunkesnis ,bandyt pakovot uz savo vieta po saule. As renkuosi sunkesni buda,nes tikiu ,kad mano vaikai ir anukai tai ivertins. 
    Gyvenimas praeities baimemis tikrai nesukurs ateities.
  14. Patinka
    karaliunas reacted to Kowboy in Pieno kainos   
    Jaučiu, kad marazmas užkrečiamas... požymiai jau išduoda, kad ir aš sergu...
    Prancūzams, Vokiečiams tai padeda, pas juos tai veikia, bet patikėkit, pas mus tai nesuveiks, nesuveikė ne vieną kartą, klupome ties tais mėginimais jau ne kartą kaikurie...
    Nesuveiks, nes mes kitokie, nei paminėtų šalių veikėjai, dalyvaujantys streikuose, ir atstovaujantys streikuojantiems...
    Prancūzijoje, kai žemdirbiai blokuoja kelius, prei ju jungasi ne tik kolegos, bet net tie patys kam tas streikas kenkia, pvz sunkvežimių vairuotojai mielai jungiasi, ir nekelia kažkokių piktumų prieš streikuojančius, ir ne tik jie, patikėkit tai faktas. O pas mus...? Ar panašu, kad mus kažkas palaikys...? Nejuokaukit, -iš savų bus daugiau nei puse streiklaužių...
    Ir taip jau buvo, ir bus... Pas mus labai gerai veikai žiniasklaida, ja mes tikime, ji sėkmingai daro juodą darbą, tai yra pjudo mus tarpusavyje... Sakysit ,-netiesa...? Užtenka peržvelgti šią temą per paskutinį mėnesį... Dar galvojate...? Galvokite kaip tik norite, o bus būtent taip   Sakysite aš pesimistas? O ne, -aš kaip tik optimistas, žinau kad jei mane siunčia ant trijų raidžių, aš vistiek turiu pasirinkimą, pats sprendžiu į kurią puse eiti... Tad jei dar kažkas turite vilčių, kad streikas padės, -neturėkite, nes jo net nebus... Galite mane vadinti kaip norite, bet aš visada už savo žodžius atsakau. Galėčiau juk kaip ne vienas čia agituoti, skelbti ir raginti streikuoti. Sakyti, kad neduosiu pieno dieną, dvi, ar net savaitę, bet kas iš to? Kuris patikrintumėte ar aš išpyliau pieną į mėšlo rezervuarą...? Galėčiau pasakyti, kad nuvažiuosiu į streiką ar mitingą, bet aš ir nuvažiuočiau. Ir net šešėlyje greičiausiai kad nelikčiau, bet pieną atiduočiau, jokių finansinių nukentėjimų neprisiimčiau. Ir nespjaudykit niekas savo vaizduoklių skaitydami ką aš rašau. Visada buvau ir esu kooperacijos šalininkas, niekada nelaukiau, kad neva jūs padarykite, o jei jums pavyks, tai gal ir aš prisijungsiu. Net nebandžiau skaičiuoti, kiek praradau toks būdamas, tiesa smagu, kad ne aš vienas toks... Tie kas yra bendraminčiai, ir teisingai mastantys, mane tikrai supras...
×
×
  • Create New...