Jump to content

Lukiokas

Nariai
  • Pranešimai

    10
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Lukiokas pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. http://www.youtube.com/watch?v=Xkr3JM5Vgtk paziurekit man rodos kaika pazinsit
  2. Lukiokas

    Kitkiniai presai

    Na aš pernai 120lt uz hektara imdavau,siamet 150lt.O tie kurie kitkom skaiciuoja,tai idomus dalykas,kaimynelis mano kitkas ima uz 1lt,nuvaziavo 10hektaru presuot kalvuotoi vietoi,tai padare 500 kiteliu,o vazinejo visa diena.Man atrodo geriausia imi uz hektara ir rami galva buna.
  3. Taip ir negavau i kokia kaina orentuotis perkant t 40,o kaip reikia presuot su presu,nes tiesa sakant viena karta tik esu kaimynui presaves?Tiksliau kaip reikia sujungt viska
  4. Uz kokia kaina pirkt t 40 am?Mes rulonu nesukam kitkas tik tai kitkinis domintu,siaip kokia sienapjove geriausia kabint,pluga ?
  5. Dekui viriokai,nusprendziau pirkti t-40AM,i kokia kaina orentuotis?Presas iseitu uzpabint?
  6. O kaip pvz LTZ 55,nes T 25 kaimynas turi tai ardamas ant kalniuko uzgesta su dvivagiu,man kuro sanaudos ner labai svarbios nes gaunu kuro papigiai.
  7. Bet kad kur ziuriu t 25 17stukiu kainuoja,o as tiek neturiu
  8. Patarkite gavau pinigėlių nusipirkti traktorių,ir norečiau jog patartumete koki pirkti traktorių,turiu 5ha žemės,linkstu as kaip ir prie mtz 82 su maža kabina,gal kokiu kitokiu pasiulymū turite? Traktoriui turiu 12 tukstanciu,nepykit ieskojau panasios temos,bet neradau
  9. Lukiokas

    Zemes ukio paslaugu kainos

    Aš tai kuliu už hektara 300 Litu,presavimas 120 ha,vartymas 100lt,pjovimas (Forstritu gerve) 100lt ha
×
×
  • Create New...