Jump to content

Signas

Nariai
  • Pranešimai

    7
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Vilnius

Paskutiniai lankytojai

105 profilio peržiūros

Signas pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Signas

    Išmokos 2014-2020

    Ar daug kam dar net nesuskaičiuotos išmokos? Skambinau į NMA tai jiems čia viskas normalu atrodo. Pakeitė tiesiog avanso mokėjimo datą iš 10/16-11/03 į 11/03-11/30. Aktyvių neatitikimų nėra. Buvo patikrinimas apie kurį įspėjo vasaros vidury, paskui buvo dar vienas be perspėjimo. Išvada pozityvi. Pirmi metai kaip ūkininkauju ir deklaruoju, viskas baisu ir neaišku... Neįsivaizduoju ką jie ten tiek skaičiuoja tuos mano ~8 ha...
  2. Signas

    ar reikia kam atkurti pievas

    Situacija tokia, kad du nuosavi sklypai vienas šalia kito yra beveik visu plotu raudoni viename žemėlapyje, o kitame biški pelkė, biški pieva, bet ne tragiškai. Ar čia jau visam sklypui, sakote, amen ar tik tiems žaliems ir violetiniams ploteliams? Noras yra po kelerių metų įveisti sodą ten. Tai vat ir galvoju ar čia realu ar bus bėdų.
  3. Signas

    ar reikia kam atkurti pievas

    Gal kas gali paaiškinti kuo skiriasi šis žemėlapis: https://www.arcgis.com/apps/webappviewer/index.html?id=7dfe7ca37f214eb9a952f71dfad2e7ba nuo šito: https://biomon.lt/maps/index.php/view/map/?repository=szns&project=szns_web Nes plotai mūsų sklypuose skiriasi. Ir kaip su sodais bus? Sodas tai čia ariama skaitosi pagal juos ar vis dėlto ne?
  4. Signas

    Išmokos 2014-2020

    Ačiū. Tikriausiai dar nepaskaičiuota, nes niekaip neradau jokių skaičių ten ir rašo "vertinama" visur kur tik gali.
  5. Signas

    Išmokos 2014-2020

    Gal galite pasakyti kur surasti tuos skaičiavimus? Pirmi metai ūkininkavimo, dar sunkiai gaudausi...
  6. Signas

    ar reikia kam atkurti pievas

    Kažkur kažko prisiskaičiau ir niekas nepasidaro aišku. Gal kas žino kaip su sodo įveisimu daugiametėse pievose? Galima, negalima? Skaičiau, kad kažkokių lengvatų bus su sodininkyste, jauniesiem, paramas gavusiems. Perkelti gal galima kažkokiu būdu iš vieno sklypo į kitą pievas galima?
  7. Sveiki, Įsigijome sklypą, kurio dalis yra pažymeta kaip natūralios pievos ir ganyklos. Norėtumėm visą sklypą užsodinti riešutmedžiais, vaiskrūmiais ar vaismedžiais. Nelabai suprantu tos visos tvarkos su pievomis. Gal kas gali paaiškinti galima ar negalima? Jei negalima tai ką galima padaryti, kad būtų galima? Esu labai žalias, pradedantis janasis ūkininkas Viliuosi, kad bus kas gali patarti. Iš anksto dėkoju!
×
×
  • Create New...