Jump to content

Karve2

Nariai
  • Pranešimai

    27
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Telse

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

Karve2 pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

10

Reputacija

  1. Karve2

    Pieno kainos

    šūdforumis visai nudvėsė.
  2. Karve2

    Kukurūzai grūdams

    Užtat nereikia bandyt iš š...spausti vaško,yra tam užtikrintas herbicidas maister ir nebus jokių problemų.Jį naudoju nuo pat pirmų metų kai pradėjau augint kukurūzus ir nesiskundžiu,šiemet begalėjo naudot 1ltr ha ir galvojau,kad nesuveiks gerai,bet suveikė.
  3. Karve2

    TIK EKOLOGISTAM !!

    Aš visa tai žinau,kažkada buvau užsikepes eit i ekologinius,bet kai viską suskaičiavau,pamačiau kad man gaunas tik minusas.Išvada viena-norint,kad būtų pliusas turi sukčiaut,nes nemanau kad kažkas dirba ekologiškai iš idėjos.
  4. Karve2

    TIK EKOLOGISTAM !!

    Nesakau,kad blogi o tik aferistai,naudojatės papildomais pinigais nors žinot taisykles.Žinot,kad įrodyti beveik neįmanoma nes juk kažkas tai neseks kada bus pradėti doroti kukurūzai ir nefilmuos kaip jie iš ne ekologinio ūkio vežami į ekologinį.Arba pažystu ,,ekologinį'' kuris gauna pievų iš neekologinių ir ramiai ten šienauja.Nejuokink su savo durnais palyginimais apie boksininkus,visi žinom kaip kas yra.Juk savaime aišku kad nepritarsi man,nesakysi taip,taip tie ekologiniai yra nesąžiningi,turi gint munduro garbę.O man šūdas verda matant tokią neteisybę,negi aš šiaip susigalvoju ir tauzyju iš lempos,pasakyk koks man tikslas? Dar prisiminiau iš kur kartais kyla skandalai dėl pesticidų likučių ekologiniuose grūduose.
  5. Karve2

    TIK EKOLOGISTAM !!

    Aš ne skundikas,pažystamų neskundžiu o jei sakai,kad aš tik savo nuojauta drabstausi purvais tai davai duok savo kontaktus,susitinkam ir susilažinam iš geros sumos,kad aš niekų nekalbu,aš tau įrodysiu.
  6. Karve2

    TIK EKOLOGISTAM !!

    Sakiau ir sakysiu,kad ekologiniai ūkiai yra tik europinių pinigų švaistymas.Būtų mano valia neliktų nė vieno,jie tikri parazitai.Šiuo metu netoli manes du ,,ekologiniai'' ūkiai pasisėjo kukurūzus savo pažyatamų žemėse,tie pažystami uždeklaravo kaip savo o tie,,ekologiniai'' juos augina su chemija,turi ir savo ekologinių.Nu vą,nupjaus visus ,sudės į kaupą,pasiims išmokas ir juoksis iš mūsų durnelių neekologinių.O kiek tokių parazitų yra per visą lietuvą?Esu kažkada kalbėjes su pažystamu ,,ekologiniu'' tai jis sakė,kad daug ką galima naudot draudžiamo,bet reikia mokėt neikliūt.
  7. Karve2

    Pieno kainos

    Mėnuo su viršum kaip visi užsiėmę,nė vieno komentaro,matyt daug darbo turi su pieno pylimu ant dirvonų ir dalijimu veltui.
  8. Karve2

    Pieno kainos

    dar vienas profesorius paranojikas išlindo,matos kad neturi ką dirbt kad per dienas sėdi forume ir visus mokini,visose temose reiškiesi,dediesi viską išmanančiu.
  9. Karve2

    Pieno kainos

    Ei paranojikai,atsikniskit nuo to agurko,juk neseniai jums prisistačiau,spręskit geriau dabartinę problemą o ne niekais užsiimkit.
  10. Karve2

    Pieno kainos

    Tikra teisybė,neseniai perskaičiau delfyje straipsnį apie blogą padėtį pienininkystėje,tai komentarai-taip ir reikia tiems žulikams,jiems blogai ir blogai,nebegalės nusipirkti prabangių džipų ir tt.O dėl kiršinimų tai galiu pasakyt,kad patys pieno supirkėjai labai kiršina ūkininkus,nežinau kaip kitur bet pas mus žemaitijoje,jie vilioja vieni iš kitų ūkininkus ir siūlo gerokai didesnes kainas,daro trim mėnesiams sutartis,nors šaukia,kad neturi kur dėti pieno,sandėliai produkcijos braška per kraštus.
  11. Karve2

    Pieno kainos

    Na tada iš kur ta nuostaba,pasipylė klausimai kas užsakė straipsnį.Juk tame straipsnyje nėra parašyta,kad tiek gavo pelno.
  12. Karve2

    Pieno kainos

    Taip filosofe man užtenka,tau tas neaktualu,tavo karves robotai melžia,tad turi sočiai laiko filosofuot.
  13. Karve2

    Pieno kainos

    Esu baigęs sovietinį technikumą..Aš parašiau ne chuinia,o paskaičiavau natūralaus pieno tonos kainą,galsakysi,kad ji tokia nebuvo?
  14. Karve2

    Pieno kainos

    nu padalink 684 iš 1,4 ir tada draskyk akis
×
×
  • Create New...