Jump to content

krisaza

Nariai
  • Pranešimai

    16
  • Prisijungė

  • Lankėsi

krisaza pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. As irgi nuorodos i namuku brezinius noreciau. Kiek ieskojau - nelabai radau aiskiu breziniu. Gal savo namuko eskiza galetumet idet? Man vis klausimu kyla kur lizda irengt, kad ziema gime nesusaltu. Ir kaip tuose namukuose vandens pasildymas irengtas.
  2. http://forum.wrsa.ru/album.php egzistuojanciu triusiu ukiu Rusijoje nuotrauku albumai. Nemazai yra MIAKRO tipo ukiu. http://forum.wrsa.ru/viewtopic.php?t=20 ... 94ed12d7d1 - cia diskusija apie Mikhailovo metodo pliusus ir minusus. Savo nuomones issako zmones savo kailiu isbande si metoda, taip pat tie, kurie gyvena sibire.
  3. krisaza

    Triušių auginimas

    Jei butu bespalves iskyros, sakyciau, kad gali buti "nesciuju edema", apsitriusiavus praeis. Bet kadangi baltos , nezinau kas tai galetu buti. Kad kitu triusiu neuzkrest - geriau gydyt lazda turbut, kaip cia kazkas jau sake.
  4. krisaza

    Avininkystė.

    irgi dekui. domiuosi el. piemenimis, bet dar neissaiskinau kas ir kaip ir ar apsimokes ji irengt del 2 ozku ar aviu.
  5. Na cia rusiska saito versija, jeigu pagelbetu. http://www.ecokrol.com.ua/ru/articlesho ... ailov.html (angliska versija zr. ankstesniame temos puslapyje) ir dar vienas t.p rusu k. http://www.miakro.ru/ Sito anglu k. neradau. Sekmes aiskinantis.
  6. krisaza

    Avininkystė.

    Ėdrios bus tos avys, kurias ilgai laikysite vienoj ganyklėlėj - viską išskus, iki žemės. O šakeles geriausiai nugraužia ožkos, bet jas reikia melžti. Jeigu avys reikalingos ne mėsai, tik rkaštovaizdžiui, tada labai gerai mažutės skudų avys - http://skudde.lt/ dekui uz info.
  7. krisaza

    Avininkystė.

    Noreciau pasiteirauti, kokios veisles avys edriausios. Na ta prasme, kad man reikia, kad veja "sienautu" ir tokius krumiukus apestu taip pat. Dekoju uz informacija.
  8. narvai sildomi, su vandens pasilymu, dideli pasaro rezervuarai (1sav. pasaro). ar sudetinga paciam pasigamint - nezinau, nes savo akim narvo nemaciau. klauskit pas laurynas777, jis mates. detalus metodo aprasymas cia http://www.rabbitax.com.ua/link13.html angliskai, bet manau, kad tas puslapis turi ir rusiska versija.
  9. Tik vat ka tas sodininkas darys su 100 triusiu besidauginanciu geometrine progresija? Parasiau i pm del narveliu breziniu. dekui is anksto. radau gan issamu straipsni apie "akseleracini metoda", kuris skiriasi nuo eko-triusio metodo, bet dar nespejau perskaityt iki galo. http://www.rabbitax.com.ua/link13.html
  10. Na dar ten www.triusis.lt teigiama, kad jie yra Lietuvos kailiniu zvereliu ir triusiu draugijos aktyvusis narys. Tokiom neryskiom raidem po pavadinimu. Tai negi visa draugija paskandint nori kilus skandalui del visisko briedo platinimo?
  11. Vienas saltiniu http://www.ekotriusis.lt norint gaut detalizuota auginimo technologija is ju - reik moket 400 litu. Kiek smulkesne informacija butu cia http://www.ecokrol.com.ua/en/articlesho ... ailov.html Labai jau panašu į kvailių ieškojimą. Įdėja gera ir turbūt teisinga, bet viskas ką rašo apie pinigus ryškiai užlankstyta. Tiesa, ir faktas apie sveikus triušius be skiepijimo negali būti teisingas. na skiepai man irgi itartinai atrodo, bet gal tie triusiai atsparus, nes juos laiko su motinine triuse vos ne iki pjovimo, tai imuniteta per piena gauna. bet, jei triuse zindo triusiukus, tai kaip ji atsiveda tas 4 vadas per metus. zindant ovuliacija kaip ir nevyksta.
  12. Vienas saltiniu www.ekotriusis.lt norint gaut detalizuota auginimo technologija is ju - reik moket 400 litu. Kiek smulkesne informacija butu cia http://www.ecokrol.com.ua/en/articlesho ... ailov.html
  13. Sveiki, ieskau tokiu, kurie triusius auginate MIAKRO metodu. Kiek triusiu turite, su kokiomis problemomis susiduriate, kur triusiena realizuojate, per kiek laiko atsipirko investicijos. Tai metodas, kai greito augimo triusiai (akseleratai) auginami specialiuose narvuose lauko salygomis. Teigiama, kad pelnas 200%. Europos (nelietuviskuose) interneto puslapiuose teigiama, kad pelnas - 300%. Problema tame, kad isigyt narvus ir veislinius triusius gan brangu. Todel ieskau zmoniu, kurie galbut savo kailiu si metoda yra isbande.
  14. krisaza

    Triušių auginimas

    Sveiki, noreciau pasiteirauti, ka manote apie sitokia triusiu auginimo technologija, kuria siulo tinklalapyje http://www.ekotriusis.lt Idedu santrauka: "Sparčiosios triušininkystės technologija E-MIAKRO – tai nauja moderni technologija, kurią taikant sukuriamos patogios ir palankios sąlygos triušiams gyventi ir daugintis, Jums nebereikia kasdien jų prižiūrėti, be to, neįdedant didelių investicijų, Jums atsiranda galimybių gauti maksimalų pelną. Mini fermos išdėstomos atvirame ore, kiekvienoje fermoje gali gyventi nuo 1 iki 30 triušių. Šaltuoju metų laiku, esant minusinei temperatūrai, numatyta galimybė pašildyti vandenį ir apšildyti guolius triušių patelėms ir jų vadoms, dėl to triušių patelės gali apsivaikauti ne vieną, bet 4-5 kartus per metus, kaskart atvesdamos po 8-14 triušiukų.Tyras oras stiprina gyvūnų imunitetą, todėl triušiai neserga, jų nereikia skiepyti, jie greičiau auga, o kailis tampa tankesnis ir puresnis. Jei nutarsite pradėti veisti grynaveislius triušius ir įsigysite dešimt 4-5 mėnesių amžiaus grynaveislių triušių patelių bei vieną patinėlį, už visa tai sumokėdami apie 1 500 litų, jau po 28-32 dienų turėsite nuo 80 iki 140 grynaveislių triušiukų. Išauginę juos iki 4-5 mėnesių amžiaus, už juos galėsite gauti vidutiniškai 15 000 litų." Buciau dekinga, jei pasidalintumete savo nuomone tie, kurie jau turite triusininkystes patirties. Ar kas jau bandete E-Miakro technologija? Kas joje tokio ypatingo?
×
×
  • Create New...