Jump to content

editat

Nariai
  • Pranešimai

    9
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    vilnius

editat pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Sveiki, ruošiu dar dokumentus per darbo biržą. Po kelių mėnesių pradėsiu.Vilniaus raj, Skaidiskes
  2. editat

    Del triušių verslo

    visa informacija www.ldb.lt
  3. editat

    Del triušių verslo

    Gavau 50 proc. neįgalumą. Pagal tai, įmonė, įdarbinanti neįgalų oficialų bedarbį sudarant sutartį su darbo birža 3 -ims metams - kuria darbo vietą. Įmonė investuoja savo 35 proc. lėšų, o DB 65 proc. Tad jeigu darbo vietos sukūrimo sąmata, tarkime, triušininkystei yra 43 000 Lt - DB skiria 28 000 Lt ( 14 000 Lt per savaitę po sutarties pasirašymo, kitą pusę po priėmimo akto įkūrus darbo vietą ir prisatačius ataskaitą apie sąnaudas). Jei nedarbingumas viršija 55 proc. jau tokios taisyklės nebegalioja.
  4. Gal kas esate gavę paramą ir turite verslo planelį triušininkystei. Aš kaip tik ruošiuosi per darbo biržą tai daryti, nes atitinku kriterijus gauti 28 000 Lt.
  5. editat

    Dėl palangės

    gal pamėgink ką nors prikimšti po palange (putu statybiniu). Bet iš pradžių pabandyk tai su skarda pakaišioti ką nors atskirai, - paeksperimentuoti, nes jei iš karto po palange purkši putų, gali ją iškelti.
  6. editat

    Triušių auginimas

    Labai ačiū už draugiškus patarimus ir už augintojų sąrašą. Pas kaimyną per visą žiemą tokiose dviejose narvuose pragyveno ir atvedė prieauglį iš turgaus pirkti neveisliniai triušiai. Jis nei skiepijo nei kombikorma ar kitokiais spec. maistais maitino. Šieno, morkų, duonos... Ar nusipirkti mėsai pradžiai veislinius triušius, ar galima iš turgaus. Svarbiausia - ar būtina skiepyti. Jei taip, tai koks pagrindinis skiepas ?
  7. editat

    Triušių auginimas

    Sveiki, Naujokas: - 1 .Pradedu nuo narvų. Literatūros jau prisirinkęs ir pastudijavęs. Čia kol kas motininiai - gimdyklos šonuose. Jaunikliams tokie patys, tik keturių skyrių. Klausimas: - kokia Jūsų profesionalų nuomonė apie tokio tip narvus, kuriuose triušiai žiemą vasarą gyvens lauke. 2. Į ką atkreipti dėmesį perkant akseleratus jau daug maž žinau. Tur būt pirksiu jau augesnes Pateles, kad galėtų iš karto susikergti. Klausimas : -Ar nupirkus augesnes pateles reikia parsivežus maitinti tokiu pat racionu, kaip kad buvo maitinamos pas buvusius šeimininkus ? Suprantu, kad kad laukimosi periodu ir jaunikliams yra atskiri, papildomi maistai, tačiau nupirktoms kaip? Ar duoti joms jau įprastą, ar savaip pradėti ir apskaičiuoti ko reikia ir keisti maitinimą?
  8. sveiki. Aš naujas. Ruošiuosi rašyti paraišką darbo vietos steigimui (invalidui-bedarbiui). Numatau triušių augintojo specialybę. Apsitaręs dėl akseleratų auginimo lauke, nauja technologija. Būdeles jau padarys. Turiu Vilniaus raj. 12,5 arų sklypą. Tad vietos gana. Gal kas turite panašių arba tokiai veiklai verslo planų ?
  9. editat

    Triušių auginimas

    Sveiki. Aš naujokas. Gal kas turite triušių auginimo verslo planą, kurį reikia pridėti prie paraiškos darbo vietos steigimui ?
×
×
  • Create New...