Jump to content

Mariokas

Nariai
  • Pranešimai

    106
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Mariokas pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

0

Reputacija

  1. Mariokas

    Triušių auginimas

    tai sakykit dab buten kiek triusio savikaina jums iseina kad apsimoka kombikorma serti?
  2. Mariokas

    Triušių auginimas

    nu klausi ne is to galo klausk kuriuos uzauginti iseina pigiau, o kuriuos brangiau. ir tada kiek bus norinciu tureti "ferrari", bet neturinciu tam pinigu. Turbut verta butu padiskutuoti siuo klausimu, as manau kad ekologiskai isauginti gal ir pigiau neskaitant savo sugaisto laiko ir ideto darbo, siaip tai turetu buti daugiau hobi negu verslas arba auginimas savo reikmems, o jei nori uzsidirbti tai tada - kombinuoti pasarai. O del pardavimo tai zmones aisku vertina daugiau ekologija, bet ji yra brangesne nes pradedi skaiciuoti ir savo laika ir ideta darba, ir tai kad triusiai ilgiau auga kol pasiekia reikiama svori ir t.t. Idomu butu suzinoti kitu nuomone, gal as klystu? Na jo ekologiski triusiai ir turetu buti brangesni. bet manau juos tik pardavinet po kelis, jau nesudarysi sutarties i parduotuve koke. bet pagalvokit dab auginant kombinuotais pasarais kai jie taip pabrange tai manau isvis nebebus pliuso parduodant kad ir i parduotuve, o sakoma jai perekupai po 7lt supirktu givam svoriui tai cia jau gerai, dab butent nebemanau kad gerai nes pacio triusio uzauginimas per brangus pasidare.
  3. Mariokas

    Triušių auginimas

    kaip manot kurie triusiai lengviau parduodami ekologiskai seriami ar kombinuotais pasarais?
  4. Mariokas

    Versline triusininkyste

    Kiek kas galit daugiausiai tiekti triusiu vienu kartu?, galit rasyt i pm.
  5. Mariokas

    Triušių relizacija

    Kur jus realizuojate triusius didieji triusininkai sio forumo?
  6. Mariokas

    Triušių relizacija

    Na gal ir jo, tik as ieskau tinkamiausios realizacijos be viso popierizmo t.y be mokesciu ir pns, kaip manote kaip apsimokiausia yra?
  7. Mariokas

    Triušių relizacija

    Tai jai apsijamant normaliai pardavinet tai tie 3 simtai lt tai dzin, bet siaip kaip manot kiek imanoma taip parduoti?, o jai i turgu pastacius zmogu skerdiena prekiauti?
  8. Mariokas

    Triušių relizacija

    Sveiki triusininkai, kaip manote jai pridejus skelbimu visur mieste t.y laiptinese ir pns, laikrasciuose kiek imanoma butu parduoti triusiu jau paskerstu dienai, na jamant vidurki cia?, ar atsirastu dauk klijantu kurie susidometu tokiu pasiulymu?
  9. Mariokas

    Versline triusininkyste

    Na zinai jai lieka 6 lt tai cia jau nemazi pinigai is 100 pateliu galima butu tikrai gerai pragyventi, jai jau viskas taip sekminga butu
  10. Mariokas

    Triušių relizacija

    koks miestas? Cia jis is Panevezio yra.
  11. Mariokas

    Triušių relizacija

    Atrodo šitas 861878422 pasidalink po kiek šiai dienai superka triušius, kokios salygos. Jo jo sitas taipat superka, bet 6lt siai dienai jis moka cia tiesa ar ne kad jis va sakes kad laiko gal apie 600pateliu. gal zinot ar tai tiesa?
  12. Mariokas

    Triušių relizacija

    Situacija paprasta - triusiena tarkime Maximoje 25 Lt. Jos kaina sudaro virs 4 Lt PVM., Maximos antkainis bent kitiems maisto produktams - 25 proc., kas sudaro dar kokius 7 Lt - iseina, kad parduotuve is taves pirks ne brangiau kaip uz 13 Lt/kg. Jei priduodi triusiu, kurio skerdienos svoris apie 1,2 kg, uz ji gauni apie 15 Lt. Gal ir nieko, bet... Tavo islaidos: transportas iki Maximos tegul buna 0,5 Lt uz triusi, paskerdimas kaip ir patys minejote - 4-5 Lt, pakavimas - tegul buna 0,5 Lt., veterinaro pazyma - dar 1 Lt. Viso apie 7 Lt uz triusi. Lieka augintojui po 8 Lt uz triusi Uz juos nupirksi geriausiu atveju 7 Kg kombikormos, kuriu vos ne vos uzteks ismaitinti ta triusi, kol jis uzaugs. Jei mano skaiciavimai tikslus ir nera kur realizuoti - geriau i Riamonda nuvezti po 5 Lt Kg, ir gausi uz ta pati triusi bent 13 Lt, kas atmetus transporta bus vis vien daugiau... Gal ir ne taip skaiciuoju, tuomet pataisykite. Ir kai daug kas giriasi, kad su realizacija nera problemos, netikiu - esme po kiek pigiai tada parduodi. Man atrodo, kad pigiau nei po 7 Lt pardavineti uz gyvo svori nera prasmes... Na pagal tavo skaiciavimus jai i parduotuve tai cia griniausias bankrotas butu nes dar vakcinos ir visa kita... bet tai kodel tie perekupai tai jau randa kur padeti triusius ? jie superka po 7 sakykim ir apsimoka dar kazkur relizuoti.. tai kaip cia isiaina? Viskas paprasta - atmesk bent jau tuos 5 Lt uz paskerdima (dazniausiai juk skerdzia pats), plius jam nereikia pakuoti, nes dazniausiai pristato i turgu ar tiesiai vartotojui, ir jau gaunasi bent 55 Lt uz 10 triusiu. Jei pats pardavineja turguje, jau gaunasi apvali sumele.. Tu tikrai zn kad jis zmonem ar turgui parduoda?, nemanau kad dauk triusius supirkdamas visus juos taip isparduoda...
  13. Mariokas

    Triušių relizacija

    Situacija paprasta - triusiena tarkime Maximoje 25 Lt. Jos kaina sudaro virs 4 Lt PVM., Maximos antkainis bent kitiems maisto produktams - 25 proc., kas sudaro dar kokius 7 Lt - iseina, kad parduotuve is taves pirks ne brangiau kaip uz 13 Lt/kg. Jei priduodi triusiu, kurio skerdienos svoris apie 1,2 kg, uz ji gauni apie 15 Lt. Gal ir nieko, bet... Tavo islaidos: transportas iki Maximos tegul buna 0,5 Lt uz triusi, paskerdimas kaip ir patys minejote - 4-5 Lt, pakavimas - tegul buna 0,5 Lt., veterinaro pazyma - dar 1 Lt. Viso apie 7 Lt uz triusi. Lieka augintojui po 8 Lt uz triusi Uz juos nupirksi geriausiu atveju 7 Kg kombikormos, kuriu vos ne vos uzteks ismaitinti ta triusi, kol jis uzaugs. Jei mano skaiciavimai tikslus ir nera kur realizuoti - geriau i Riamonda nuvezti po 5 Lt Kg, ir gausi uz ta pati triusi bent 13 Lt, kas atmetus transporta bus vis vien daugiau... Gal ir ne taip skaiciuoju, tuomet pataisykite. Ir kai daug kas giriasi, kad su realizacija nera problemos, netikiu - esme po kiek pigiai tada parduodi. Man atrodo, kad pigiau nei po 7 Lt pardavineti uz gyvo svori nera prasmes... Na pagal tavo skaiciavimus jai i parduotuve tai cia griniausias bankrotas butu nes dar vakcinos ir visa kita... bet tai kodel tie perekupai tai jau randa kur padeti triusius ? jie superka po 7 sakykim ir apsimoka dar kazkur relizuoti.. tai kaip cia isiaina?
  14. Mariokas

    Triušių relizacija

    o tai jus rimtesni ukininkai kur dedat kam parduodat triusius jai nepaslaptis?, nejaugi nieks nebande su parduotuvem kalbet?
  15. Mariokas

    Versline triusininkyste

    vidutiniškai panašiai ir lieka, bet mėnesiui minimum 200vnt prastumt turi, kad bent pragyvent galima būtų. Ne taip seniai skaiciavau - tai iskaiciuojant ir islaidas pateliu ir patinu pasarams, atrinkima prieaugio palikima veislei, pagal mane lieka vid 6 lt [/quote Gal kas netingit parasyt visus skaiciavimus, na visas islaidas, idomu paziuret butu
×
×
  • Create New...