Jump to content

zeroing

Nariai
  • Pranešimai

    10
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Švenčionių raj.

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

zeroing pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

1

Reputacija

  1. zeroing

    Bulvės.

    Sveiki, kuom maitinat bulves ( per lapus turiu omeny)? Infinito galima maišyti su makro trąšom ( azotas arba kalis)? Dėl concordios, tai šiemiet kolkas neblogai( praeitas metais iš Šakos atvežiau ir iškart į žemę, tai ilgai dygo ir bulvenojus žemas buvo).
  2. Ved liepos men tai laikotarpis nuo 2020 07 01 - 2021 07 01, jei 2020 nepridavinejot gyvuliu ziema, tai gal ir padides. Negaisinkit laiko (nes lapkr jau ant nosies) o uzklauskit tu kur rase ka ir kiek nusipirkt, kad uzdaryt projekta 2021 metais. Arba patys pasiskaiciuokit nuo 2021 01 01 iki 2021 12 31.
  3. zeroing

    ar reikia kam atkurti pievas

    Tai va paliksim ir bus puiku
  4. zeroing

    ar reikia kam atkurti pievas

    Reiktu visus proporcingai ipareigoti atseti pievas, panasiai kaip su zalinimo reikalavimu, kazkoks procentas nuo ariamos zemes. Klausimas kitas kam ta pieva, jei grudus augini. Mulciuosim, na ok isvesim i pakrumes ir ten pus, o tai jau co2.
  5. Skiriasi vertė, bet vis vien nemažai reiktų. Jei ūkininkaujat tai užsidarykit projektą 2022 (ved) ir ataskaita 2023 (vasaris). nma puslapyje yra ved skaičiuoklė, ten matysit kas kiek vertas
  6. Arba aš ko nesuprantu arba tos merginos, buliukas ar telyčia iki metų išlaikius 12mėn duoda 298€, jei trūksta 600€, tai 600 dalinam iš vieno mėn vertės, tada žiūrim kiek mėn gali išlaikyti (2mėn), man gaunasi 12vnt.
  7. NMA reikalauja laisvos formos prašymo, kuriam nurodoma kad pradedi įgyvendinti verslo planą. Kaip suprantu po prašymo pateikimo pradedi pirkti techniką. Ar atgaline data pripažins traktorių - nežinau. Gal kas tiksliau žino?
  8. Sveiki, gal kas esant pirkę frontalinį "Top Agro" prie MTZ82 (1996 metų) iš agrotaka.lt. Kaip jie laiko?
  9. Patvirtino, bet pinigai dar neįkrito (daržininkystė)
×
×
  • Create New...